Torsdagsstatus

Hej

Torsdagsstatus. Himmel och pannkaka vad trött jag är. Torsdagen har rullat på med både det ena och andra. Jag vaknade långt före tuppen imorse pigg och allert. När klockan passerat 07 och jag både ätit frukost och kikat på Robinson i sängen gav jag mig iväg till gymmet.

Torsdagsstatus

För någon vecka sedan lovade jag mig själv att en vacker dag köra på en bild i timmen som en bloggvän Madeleine hade gjort. Det lät superkul men lite småjobbigt. Idag var det min tur att köra en i timmen i tolv timmar på insta. Kul men jag ska inte sticka under stolen om att det inte var för jobbigt för mig.

Roligt med utmaningen var att jag fotade mycket idag men att vara allert och få ut vid rätt tidpunkt var lite ….

Gymmet redan 7:30

Jag gillar att vara klar med gymmet på förmiddagen så det är avklarat liksom. Men idag slog jag nog rekord i att komma tidigt. Det var skönt att vara nästan ensam på tjejavdelningen och kunna köra på i min egen takt. Det går bra nu för mig fniss…

Kaffe på balkongen och sippor

Väl hemma igen satte jag mig ute i solen på balkongen med en kaffe. Så skönt att lata mig lite i solen innan jag hoppade in i duschen.

Vårinspiration på ZETAS

Zetas och liknande trädgårdsbutiker är magi för mig. Jag älskar att strosa runt där för att få ny härlig input och ny inspiration till projekt jag har. Det var en himla tur att spargrisen var tom för annars hade jag garanterat handlat på mig på tok för mycket fint.

Hit och dit torsdag

In på IKEA en sväng för att kika på en hylla som jag funderar på till balkongen. Det gäller att tänka smart och planera så vi får plats med så mycket som möjligt där ute. Så jätte snygg är inte hyllan men smal och smart för vår balle.

Milen i benen plus gymmet firades

Vi firade milen i benen med pizza från vår närliggande pizzeria och en stor skål smågodis till Efterlyst. Helt klart så ska man fira livets små och stora saker lite extra.

Godnatt och Sov gott…

9 thoughts on “Torsdagsstatus

Add yours

 1. Tycker det verkar kul med ett foto i timmen men precis som du säger så blir det en del att hålla koll på!
  Härligt med kaffe på balkongen efter gymmet!

 2. Kul att du hoppade på, men tänker också att exakt tidpunkt inte är det viktigaste utan mer ett flöde under dagen. Idag blir det en sådan där dag som kommer gå i ett för mig. Kommer somna väldigt gott ikväll

 3. Här var det fart och fläng. Är lite avis att ni har Zeta uppe hos er. Dit skulle jag vilja gå.
  Hör blev det pizza också för oss, mest för jag orkade inte laga mat. Sen var det dags för slutslipning av våra hallväggar
  Kram Kajsa

 4. Jag tar nog en bild i timmen utan utmaning, hur sjukt är inte det??? En utmaning skulle nog stressa mej, ändå funderar maken och jag på att delta i fotomaraton nångång.

 5. Föredrar också att träna på morgonen så är det gjort sedan. Annars är det så lätt att jag inte kommer dit alls…
  Önskar att vi också får lite sol snart – här har det regnat varje dag i en evighet! DET blir man verkligen trött av!

 6. Visst är det skönt att träna på ett tomt eller nästan tomt gym. Inget väntande och köandet eller högljudda stön. Funderar också på ett foto i timmen, men händer inte så mycket i min hörna av värden. Samma soffhörn men i olika vinklar 😉

Kommentera

Up ↑

%d