ME TAG

Hej

Jag kör sällan på listor och länkrace nu förtiden men det är nog dags igen. Bara därför blir det nu ett ME TAG. Jag tror att det kan bli lite småkul både för mig och de som brukar kika in här. Lets go eller nu åker viiii.

ME TAG

Jag gör: Sitter och tar en kaffe innan jag ska ta tag i planering för fredagens måleri och börja fylla i papper.

Jag kan: Baka riktigt goda bullar. Att baka tycker jag är roligt och är nog ganska bra på att baka. Men som sagt bullar får jag guldstjärna på…

Jag köper: Idag har jag klickat hem ett gäng med tapetprover från Borås tapeter. Planen är att eventuellt tapetsera istället för kakel med glasskiva framför eller gör en fondvägg i köket.

Jag borde: Börja fylla i alla papper som jag ska ha med mig till morgondagens möte efter Vintervikens Trädgård. Men jag hittar på alla möjliga saker att göra istället. Typiskt mig….

Jag måste: Boka in att både gå till frisören och Caroline för att göra botox i glabellan igen.

Jag vet: Jag vet många saker men tycker kanske att om man pratar om att veta så handlar det ofta om dåtid. Visst fasiken vet jag att jag borde både det ena och andra långt mycket tidigare. Men jag vet också att jag lever mitt bästa liv på bra länge just nu. Ta ingen skit och spring för livet…..

Jag tycker: Att choklad är det godaste som finns. Bästa är att sätta mig med en egen plockad smågodispåse i sängen och mumsa framför en film.Det tycker jag är bland det bästa. Kanske för att jag är så galet godissugen just nu.

Jag tänker: Att alla har rätt till sina egna liv. Göra sina egna val. Skulle kunna skriva så mycket mer här men jag tänker att jag stannat här.

Jag förbrukar: Galet mycket värmeljus den mörka årstiden. Slöseri kan jag nog erkänna att det kan vara ibland. Men vad fasen det är ju så mysigt med ljus.

Jag lyssnar: Jag är en god lyssnare har jag fått höra men helst av allt lyssnar jag på poddar och bra musik i lurarna. Fredagsdejten med Alex och Sigge har pågått flera år nu.

Jag drömmer: Om att åka jorden runt och bara leva. Bora Bora är ett drömresmål som jag haft länge nu.

Jag längtar: Längtar efter att våren kommer på riktigt så jag kan gå runt i sneakers och fina sandaler och dricka bubbel i stan.

Jag fasar: Oj denna var svår. Fasar för …kanske fasar jag för …jo jag vet men behåller den grejen för mig själv. Bättre sent än aldrig…

Jag använder: Allt för dyra krämer till fötterna varje kväll när jag måste kräma in dem för att kunna sova.

Jag njuter: Ofta av det lilla i det stora. En kaffe på balkongen. En drink med vänner. Här och nu finns det små pärlor och kristaller att plocka upp och ta till sig.

Jag blir: Måttligt irriterad på trängsel på tunnelbanan. Ogillar att stå som en packad sill med alla andra.

Jag äter: Gärna Italienskt och gärna vegetariskt. På restaurang blir det för det mesta veg. Köttbit äter jag aldrig.

Jag dricker: På tok för mycket kaffe och lite vatten. Men helst dricker jag bubbel, cocktails och gott rött vin.

Jag struntar: I att diska på kvällen ibland bara för att det spelar ingen roll. Jag gör som jag vill nu. Så jäkla skönt…

Jag ska: Snart ha tvkväll med Tilda. Vi ska kika på Robinson tillsammans.

Jag sparar: På minnen och glada stunder. Önskar att jag hade sparat eller hade möjlighet att spara halva inkomsten varje månad för kommande äventyr. Jag får helt enkelt leva efter att vägen är resans mål.

Jag brukar: Se hjärtan lite överallt. I perioder kan det vara dagligen. Jag blir lika glad och tacksam för varje hjärtan hälsning jag får.

Jag tittar: Just nu inte på någon serie maniskt. Jag brukar titta på Kapningen och så lär jag säkert fastna för Robinson.

Jag läser: Inte alls lika mycket böcker som jag gjorde för ett tag sedan. Tiden finns inte på samma sätt längre. Det som jag läser mest är nog bloggar.

Jag vill: Jag vill så gärna vinna högsta vinsten på lotto. Men vem vill inte det liksom. Drömma funkar ju alltid men att vinna är bara så svårt…

Tack för mig – Detta var mina ME TAG.

Vågar du ge dig på samma lista eller delar av dem kanske?

7 thoughts on “ME TAG

Add yours

  1. Den här listan var ju jätteintressant! Frågan är vad du skulle göra om du vann riktigt riktigt mycket pengar? Säg 100 miljoner.

  2. Skulle kunna skriva under på hur mycket som helst av det du nämnde. Längtar galet mycket efter bubbel på en takbar, sangria på grindstugan, Däremot älskar jag kött, och kanske inte använder de dyraste krämerna till fötterna.

  3. Vilken intressant lista om dig! Jag skulle nog kunna ge mig på samma lista, det ska jag fundera på att göra. Jag njuter också av det lilla i det stora.

  4. Den listan snor jag, i en blogg nära dig snart 😉 Tycker det är kul med listor så får man lära känna personen bakom bloggen lite mer

  5. Vilken fin lista och kul att få lära känna dig mer. Det finns mycket på denna lista som jag kan känna igen mig i. Längtar också till våren 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: