Tagga fredag

Hej

Jag var så galet pepp imorse på att tagga fredag. Nästan så jag studsade fram till morgonens möte.Mötet gick kanonbra och likaså måleriet. Bästa var nog trots allt kaffestunden med en vän som jag inte träffat på ett tag nu.

Tagga fredag

Dagen till ära smög jag in i dotterns garderob och lånade en av hennes stickade tröjor. Oftast har det varit så att hon smugit in min garderob men från och med idag blev det ändring på det. Hennes tufsiga tröja är riktigt fin tycker jag allt.

Nattens dansande sagor

Hallå vaddå …vad menar hon nu denna gången??? Idag hade jag lite mindre tid för målandet då jag var på ett möte som drog ut lite på tiden. Men det var lika roligt fast tiden blev kortare. En av tjejerna och jag satte igång med planeringen av ett projekt som vi började spåna på. Det är något som jag verkligen ser fram emot. Jag tror att det kommer bli riktigt riktigt roligt faktiskt. Hoppas att vi kan sätta igång med det redan nästa fredag.

Dagens projekt blev nattens dansande sagor …..det var en gång…

Slicka kaksmet blir jag aldrig för gammal för

En sak som är lika gott och småbusigt efter 50 år är att slicka skålen ren från kaksmet. Särskilt smet från sockerkaka finns det inte mycket som slår. Bästa nu är jag är vuxen är att jag själv bestämmer hur mycket smet som inte ska hällas i bakformen. Alltså hur mycket det blir kvar till lilla mig att slicka upp.

Till fredagsfikat idag finns det nu både en sockerkaka och hallongrottor. Jippi vilket gofika vi har här hemma.

3 thoughts on “Tagga fredag

Add yours

  1. Dottern lånade ibland d kläder men jag har aldrig kunnat låna av henne….attans så retligt. Hon har dock tyckt det var trist att inte kunna låna min skor. Jag är evigt tacksam.
    Om 45 minuter mitt i tvätten, ska vi träffa ett par kompisar på kvarterskrogen för middag. Det känns som en bra fredag
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d