Balkongen och jag vi har något ihop

” Inlägget innehåller annonssamarbete med Ideal of Sweden ”

Hej

Hela jag bara bubblar av lycka över vädret och en hel del annat kul i livet. Minus måste bli mitt ena knä som inte alls vill vara med som jag riktigt vill. Men jag får liksom ta den känns det som. Orkar inte göra en stor grej av det just nu. Balkongen och jag vi har något ihop som inte går deala bort. Eller det går det förstås. Det jag egentligen menar är att jag inte kommer tacka ja till någon av de stora fina 3:orna i Vasastaden om den inte erbjuder en balle eller en magisk innegård.

Balkongen och jag vi har något ihop

Först var det lilla täppan i Gröndal därefter kom balkongen i Vårberg följt av min härliga trygga plats trädgården vid huset. En sak som är helt säker är att jag alltid varit en torparunge som älskat att skapa, plantera härliga uterum. Trädgårdsmästare skulle jag ju blivit om jag haft facit redan nu för det är då jag mår som allra bäst.

Idag var jag nere i matförrådet och hämtade upp alla pelargoner som övervintrat där. Det var dags för att omplantera dem i solen ute på ballen. Där ute blev det lite stökigt innan jag ordnade upp igen. Efter planteringsrundan satte jag mig och snicksnackade i telefonen i soffan ute i solen. Alltså det var så ljuvligt att gå runt där ute barfota och fixa och dona.

En vacker dag blir det kanske trädgård eller lott eller annan balkong men just nu är det Balkongen1001 och jag som får dra våra kloka påsar ihop.

Glöm inte klicka hem era nya mobilskal

Jag hoppas verkligen inte att ni missar klicka hem nya skal till era mobiler nu när ni kan få 15% rabatt på hela Ideal of Sweden sortiment med kamillaskamera15.

Själv klickade jag hem tre nya skal och en ny nödkitväska. Jisses alltså vad jag tycker om nya nödkitet. Väskan är både galet snygg och lagom stor. Mobilskalen har jag varierat mig med lite av och till och kommit fram till vilket som är min favorit.

Favoriten är detta i svart bas färg med både guld och stå stänk. Jag har haft ett liknande i mörkt blått som jag också tyckte mycket om.

6 thoughts on “Balkongen och jag vi har något ihop

Add yours

  1. Jag har förstått att du trivs väldigt gott med att pula med dina växter. Tyvärr finns det inga skal till min telefon, har en billig en bara

  2. Nåt måste man ju ha, balkong eller en liten gräsplätt. Jag sitter mycket på vår altan när vi är hemma, på resor lever jag på balkongen och när vi är ute med husbilen åker solstolen ut direkt. Så ja, nåt måste man ju ha!

  3. Levde i 6 månader i en lägenhet som inte har balkong, det gör jag aldrig om. Kunde inte gå ut på den gemensamma gården heller för där satt en massa snuskgubbar och kom med mindre roliga förslag bara man visade sig (var typ 22 år då) . Bästa som finns är hus med egen trädgård, speciellt med barn.

  4. Det är ju så gott att ha en bra balkong. Förra året fick vi efter 13 år på balkongen sköna fåtöljer. Nu har vi trångt och kan inte pyssla så mycket, men som tur är har jag min koloni.
    hade jag haft facit i hand borde även jag syssla med trädgård eller något liknande. tror det hade varit helt perfekt för mig också
    Kram Kajsa

  5. Åh så skönt du ser ut att ha det på balkongen. Våren är helt klart mera framskriden hos dig. Trädgårdsmästare skulle jag också gärna vilja vara, för jag älskar också allt pyssel med att plantera mm.

  6. Vad härligt det låter, du verkar må bra av att få hålla på ute på balkongen. Passar ju riktigt bra en solig dag 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: