Hur lång får en telefonkö vara

Hej

Alltså hur lång får en telefonkö vara egentligen? Ofta om företag eller andra inrättningar vet med sig att det har bra tryck på sina telefontider brukar de ha funktionen att kunden kan välja att bli uppringd. Men inte detta stället inte vilket jag tycker är helt galet. Egentligen borde jag lagt på för länge sedan men nu har det blivit en grej att verkligen se när jag.

Hur lång får en telefonkö vara

Enligt en enkät som Göteborgs Posten gjorde 2016 framkom att privatpersoner tyckte att Fem-tio minuter är okej. Däremot inte 30 minuter som det brukar ta. Det värsta med att vänta är att man inte kan göra något annat under tiden.

Inte ska det väl behöva vara så att man får sitta som jag nu 1 timma och 27 minuter och är fortfarande bara nummer 3 i kön. Jag tänker att inte ska väl en arbetstagare behöva ta ledigt en dag från sitt arbete för att eventuellt ha någon möjlighet att komma i kontakt med dem som de behöver.

Hur lång tid är egentligen acceptabelt att behöva vänta på ett företag eller myndighet? Jag skulle säga max 30 minuter. Snacka om att tiden aldrig varit viktigare för den som blir sittandes eller väntandes. Man ser allt man skulle kunna gjort och hunnit med istället för att bara vänta och vänta. BU BU Bu…Det ska verkligen bli spännande att se om de svarar innan lunch. Känner mig lika vissen som blomman i fina krukan av att vänta..

Oscarsgalans godisbitar

Brukar ni titta på Oscarsgalan då de allra finaste av filmpriser ska delas ut over there? Jag gör det men på mitt sätt. Inte på vilken film eller vilka skådisar som vinner de ärofulla priserna utan på de vackra klänningarna som gästerna bär. Just nu har jag plockat fram de tre vackraste enligt mig i år. På första plats utan någon konkurrens alls hamnade denna röda kreation som är helt magisk. Följt av den vackra i svagt blågrön med en massa tyll.

Bilderna är lånande av Damernas Värld.

KRAM KRAM

5 thoughts on “Hur lång får en telefonkö vara

Add yours

  1. Får utslag bara du nämner telefonkö (värst om man dessutom behöver betala för att stå i kön) Här är det hopplöst att komma fram till vårdcentralen och väljer man knappen ring upp så återkopplar de inom 3 dygn, kanske inte så bra om man är i behov av läkartid mer brådskande

  2. Jag avskyr att sitta i telefonköer, för som du säger, man kan inte göra så mycket annat. Man begränsas även om det såklart är smidigt att sätta på högtalarfunktionen och ha telefonen bredvid sig och kunna göra lite annat. Men näe, sitta så länge är inte acceptabelt. Jag har flera gånger suttit sjukt länge och när jag väl blir nummer 1 så kopplas jag bort. Fy vad jag skriker då.

  3. Det är så surt. De flesta har andra saker också att göra. Då är det bättre att bli uppringd, och på min gamla vårdcentral fick man alltid en tid. Den stämde till 90%, vilket är skönt.

  4. Jag tycker det är så tråkigt och jag har knappt tålamod själv till att sitta i en telefonkö. Så jag förstår dig. Max 30 min helst 5-10 min om man måste vänta. Den lila klänningen var så fin 😍

  5. Haha, läser detta nu när jag sitter i… TELEFONKÖ! Har hittills väntat i 45 minuter och man kan iofs välja att bli uppringd, men med min otur så blir det säkert inte så – så jag väntar. Värst var Vattenfall, 3 TIMMAR tog det och man kunde in bli uppringd och de svarar inte på mail… ett statligt företag!

Kommentera

Up ↑

%d