Gasa på gasa på så hårt det går

Halloj

Solen strålar från en klarblå himmel och det är söndag.En hel ny härlig dag att ta sig an. Frågan är om det kan bli bättre. Gasa på gasa på så hårt det går som Markolio sjöng i någon av alla hans låtar. Lite så funkar jag och gjort säkert hela livet utifrån de förutsättningar som ges. Så hårt det går, det är just precis där som vi sätter våra gränser för dagen, året eller stunden.

Gasa på gasa på så hårt det går

En sak som Älvsjö – Hägersten får skämmas lite över är snöröjningen. Just nu snackas det överallt om hur usla stadsdelen är när det kommer till just snöröjningen.Trots att jag inte längre har egen bil så lider jag med alla bilägare som ska försöka hitta parkeringar som funkar. Nu skottar inte stadsdelen gatorna rena från snövallarna när gatan har städdag utan skottar när det passar dem. Vilket inneburit att de flesta gatorna har snövallar som inte många bilar kan ta sig över.

Flera bilägare har fått skotta bort vallar innan de ens kan göra ett försök att ta sig in på parkeringsplatsen. Ett hett tips här är att skaffa sig minst en snöspade så bilägaren har en chans att få fram en plats.

Grattis till Loreen som var överlägsen

Säga vad man säga vill om Mello men i år var startfältet riktigt bra tycker jag. Att Loreen skulle ta hem hela skiten var väl klart redan efter hennes första ton i tävlingen. Jag tror till och med att hon kanske tar hem även Eurovision i år igen.

Jag är dunder allergisk mot katter det är en sak som är säker. Nu var det bra länge sedan jag umgicks med katter så jag hade kanske ingen aning om jag fortfarande reagera starkt på dem. Men det gör jag så nu kan jag lätt stryka den önskningen om att eventuellt skaffa en katt. Trist för katter är allt bra söta och charmiga.

Spegel spegel på väggen där

Säg mig vem som vackrast i landet är. Ja inte är det jag i alla fall men visst att ett yttre är kanske viktigt. Men hur man än vrider och vänder så är det själen som är viktigast och den riktiga jag.

 

 

4 thoughts on “Gasa på gasa på så hårt det går

Add yours

  1. Du får komma hem hit och hälsa på Zelda som är en sibirisk katt. Rasen är allergivänlig och flera jag känner som är allergiska mot katt, känner ingenting.

  2. Vi känner av våran katt också, så inga mer katter efter henne. Vill ju ändå kunna umgås med dom för de är ju så söta. Helt galet hur dåligt snöröjningen funkar. Det kan ju knappast komma som en överraskning att det kommer snö här uppe i norr tänker jag.

  3. Fy vad trist att snöröjningen är så kass! Vi har inga problem med den där vi bor men den var inget vidare när vi var nere i Jönköping i helgen.

  4. Älskar katter men sambon är allergisk så det blir inga husdjur här hemma. Samtidigt kan jag tycka det är skönt så kan jag slänga mig iväg utan att tänka på kattvakt mm. Dessutom har dottern katt, så ibland får kattmormor rycka ut som kattvakt.

    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: