Golden hands och huvudvärk

Hej

Vaknade med huvudvärk imorse vilket inte alls var välkommet. Trots att skallen värkte så gav jag mig iväg mot måleriet. Egentligen borde jag stannat hemma idag men det är så himla roligt på målerikursen så jag pallrade mig iväg. Golden hands och huvudvärk är kanske inte den bästa kombinationen. Det känns som att huvudvärk inte försvinner bara för att jag så gärna ville att den skulle göra det. Vad har vi för bästa tips mot värk i skallen?

Golden hands och huvudvärk

Jag gick och la mig efter målerikursen för att försöka sova bort huvudvärken med alvedon vilket inte alls funkade. Surt som räven då jag skulle gått ut och druckit drinkar med en vän idag. Jag vet att det går fler tåg men just idag hade vi så mycket att prata om och jag ville så gärna.

Det blir vad det blir

Ofta brukar jag ha en plan på vad jag tänker försöka skapa eller leka med på måleriet. Idag hade jag ingen alls utan fick börja klura när jag kom på plats. En sak som jag är bra på är att hitta på och sätta igång. Jag behöver inte så mycket för att få en idé att gå på. Korsord i dagstidningen som låg på ena bänken i ateljen fick bli stommen.

Vad som hände där efter blev golden hands och några band. Hur som haver kul blev det och kul var det att skapa även denna fredagen trots att jag var låg med skallevärk de luxe.

Från massvis med kaffe till the kopp efter kopp

Någon på måleriet sa att kaffe kan ge mera huvudvärk. Den vet jag faktiskt inte om jag varken vill eller tror på men att byta till the i massor idag bara för att slippa värken är värt ett försök.

Dags att lyssna på fredagskillarna en stund nu. Alex & Sigge kan säkert få bort värken och vända min fredag från salt till socker.

 

4 thoughts on “Golden hands och huvudvärk

Add yours

  1. Huvudvärk är knepigt, det är verkligen inte alltid man vet varför den kommer och då är det också svårt att veta vad som behövs för att få den att försvinna. Vätska, vila och kanske en värktablett är nog det jag brukar satsa på. Hoppas du mår bättre nu!

  2. hoppas att det är bättre idag. Huvudvärk är besvärligt då det kan vara så många olika saker som orsakar det. Ibland hjälper värkmedicin, ibland en varm dusch eller frisk luft. Fundera på kaffe, men brukar man inte få huvudvärk om man inte dricker om man är van?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: