Standup avslut och tandläkaren

Hej

Alltså vilken toppen rubrik standup avslut och tandläkaren. Vem blir intresserad av ett sådant hopkok liksom. Men författaren jag får skyla mig själv när jag vill ha med allt som hänt de senaste dagarna i ett och samma inlägg. Det här med tiden som inte räcker till är ett gissel som vi alla brottas med på olika sätt.

Standup avslut och tandläkaren

Igår hade jag avslut på gruppterapin på RVC. Fast så mycket avslut blir det egentligen inte för vi kommer att fortsätta ses varje vecka framöver i alla fall och nu fortsätta våra resor på egen hand. Innan mötet sprang jag in på Gina T och hämtade ut ett paket som kommit för över en vecka sedan. Jag vet inte vad det är med ljusa jeans och härlig grön men visst fasiken sjunger de vår och längtan. En ny grön korthållare skulle jag inte sagt nej till. Inte heller dessa superfina jeans som jag redan har fast i en blåare färg.

BIG BEN STAND UP

Igår kväll tog jag med mig nästan hela min liga på stand up på Big Ben. Big Ben standup har under 19 år kört varje vecka utan uppehåll. Klubben är en av Stockholms äldsta standupklubbar och är känd för att ha de bästa komikerna i Sverige på scenen. Klubben bjuder på allt från de som gör sin debut till folkkära komiker som är kända i hela Sverige.

Det bjöds på flera komiker i en lång rad som varade över 2 timmar. Deras kvaliteter var både högt och lågt. Några var riktigt usla medan några var kul. Får man skämta om vad som helst? Den karamellen sög jag på igår kväll när jag skulle sova. Jag säger nog faktiskt nej på den om man inte känner sin publik. Sedan tycker jag personligen att det är osmakligt att skämta om att önska livet av någon och rasistiska skämt som kränker människan.

Tur för Tilda att hon inte behövde vifta falsk leg eller böna och be då det egentligen var 18 års gräns för att komma in. Skämt och sidor…nej hon fick bara seven up om någon nu skulle få fnatt.

Inga håll i tänderna i år heller

I förmiddags stod det tandläkaren i min kalender. Hör ni vad är det egentligen med att gå till tandis? Varje år jag knatar iväg är jag lika skraj för att ha hål i tänderna. Senast jag hade hål var jag 10 år vilket är nästan 100 år sedan känns det som.

Idag fick jag lära mig av min tandläkare att anledningen till det kan vara dela att jag är bra på att borsta tänderna men mestadels att min emalj är starkare än vad genomsnittet har. Det är väl bra men det spelar nog inte så stor roll. Huvudsaken är att tänderna håller och mår bra.

Dags att plocka fram torsdagsfika för snart är det dags för krimtorsdag…

Hipp Hipp Hurra till Celin som fyller år idag.

 

 

4 thoughts on “Standup avslut och tandläkaren

Add yours

 1. Stand up är roligt,men det var alldeles för länge sedan nu. Hörde dock att dottern skulle i äg ikväll med en kompis.
  Själv har jag landat i soffan lite trött efter gårdagens vinprovning.
  Kram Kajsa

 2. Vad roligt med standup! Det var jättelängesen jag var på det nu.

  Jag ska till tandläkaren ni april och precis som du säger blir man alltid lika nervös. Skönt att det gick bra!

 3. Älskar den där äppelgröna färgen som var populär redan förra året! Har en vårkavaj i grönt som jag längtar efter att plocka fram!
  Stand up är kul men ibland blir det för grovt för mig. Håller med om att man inte får skämta om vad som helst, det blir liksom obekvämt. Tandläkaren är dock inte kul…. otrevligt att ligga där och gapa och dyrt blir det också 🙂

 4. Skall också snart till tandläkaren, men tror inte jag har lika tur som du. Efter att jag drog ut visdomständer så har tänderna bredvid dem börjat bråka. Fast man skall kanske inte klaga med tanke på att jag lagade mitt första hål när jag var 30

Kommentera

Up ↑

%d