Träning och fika bra start på namnsdagen

Hej

Igår var jag lägre än lägst. Kom ingenstans och var så enormt trött både i kroppen och själen. Sådana dagar finns inte mycket mer att göra än att lyssna och ta en dag lugnt. Ny dag nya tag – imorse vaknade jag på topp igen. Träning och fika bra start på namnsdagen. Kamilla eller Camilla har namnsdag idag. Vi är allt ett bra gäng som heter så. Grattis till alla mina medsystrar.

Träning och fika bra start på namnsdagen

På senare år har jag slarvat lite med att hänga upp flaggan här hemma när jag själv har namnsdag. Däremot så åker den upp innan solen gått upp när barnen har namnsdag. Där ser man vad eller vilka jag tycker bör firas i livet liksom. Hur som haver nu sitter jag här vid köksbordet med smulorna som blev kvar efter att jag bjöd mig på Kamilla namnsdagsfika. Hembakad kärleksmums är en höjdare är en sak som är säkert.

Så in i själen

Jag har två poddar som jag lyssnar på kontinuerligt. Alex & Sigge som jag tjatar om hela tiden och även Så in i själen med Agneta Sjödin. Idag på gymmet hade Agneta Fredrik från Träning och fika podden som gäst. Måste bara säga att jag köper hans koncept med fika och att inte träna så man stupar utan att man faktiskt ska vilja gå tillbaka till gymmet varje gång. En himla smart och klok man den där Fredrik alltså.

Skön känsla i kroppen

Fast jag stundtals längtar långt långt bort och vill flyga bort med de stora stjärnorna är jag ganska nöjd ändå. Men visst hade jag gärna varit i New York och åkt vidare till Florida till helgen. Min tid kommer om den nu gör det….vem vet om inte jag vet så säg….

Kamilla kan och är fasiken ganska stark nu får jag nog erkänna. Stundtals tror jag knappt att det är sant att jag som var anti den store till gym och träning gjorde en tvärvändning. Vad jag svamlar runt nu…Gå in i duschen och hoppa vidare …..

 

 

4 thoughts on “Träning och fika bra start på namnsdagen

Add yours

  1. Grattis på namnsdagen! Själv glömmer jag alltid bort min namnsdag, så det blir ingen flagga hissad här😅
    Jag tror inte heller att man ska träna så man stupar.

  2. Grattis i efterskott på namnsdagen! Jag har ingen direkt namnsdag så det blir inget firande av det för min del men vi brukar försöka fira de i familjen som har det.
    Åh kärleksmums ska jag baka framöver – det är ju så gott!

  3. klart man skall fira sin namnsdag, säger jag som måste påminna folk att jag har namnsdag *host* Håller med om att man skall lyssna på kroppen. Sägen den nej är det bara att lyda och mysa i soffan i stället

  4. Jag minns själv för några år sedan då var inte jag heller så sugen på att träna och gå på gym, men nu gör jag det. Gott med kärleksmums ju 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: