Vårkänslorna har bubblat

” Inlägget innehåller reklam för mitt samarbete med Ideal of Sweden”

Hej

Alltså kan man annat än bli överlycklig över detta ljuvliga väder? Vårkänslorna har bubblat. Jag har snick snackat i telefonen. tagit bort stygn och börjat vårfixa på balkongen. Plus att jag fått hem alla fina saker som jag shoppat från Ideal of Sweden.

Vårkänslorna har bubblat

Jag nästan studsade fram till Älvsjö idag för att ta bort stygnen från operationen. Då jag tog bort en hudförändring. Fåglarna kvittrade, gruset knastrade under mina vita sneakers, solen sken och jag hade en vän i lurarna. Mys på den alltså.

Nu är stygnen bort och jag får börja träna igen men skulle helst undvika köra överkropp då snittet är på tvären och femstygn långt så det kunde dra i det om jag skulle pressa på. Hur som haver imorgon tänker jag köra gymmet igen. Jag har verkligen saknat det massor. Den trodde jag faktiskt inte skulle komma för några år sedan att jag skulle bli och framför allt gilla träna på gym. Tiderna förändras på många plan är ett som är säkert.

Kaffe och semla för duktiga jag

Har man varit duktig så får man fika efteråt det är en grej sedan länge. Så självklart fick jag en fika på Älvsjö konditori. De har helt klart godaste semlorna här omkring men serveringen är inte särskilt charmig. Där behöver de verkligen ta fler än krafttag för att få till det lite mys och trevligt.

Fixade vårblomma till nya citronkrukan

Bara för att jag behövde en blomma till nya fina krukan i hallen stannade jag till på Carolas lilla butik. Nya pärlhyacinter i vitt fick det bli. Alltså jag är verkligen toknöjd med krukan och lilla pärlpyttorna. Jag var riktigt nära att köpa med mig denna fina buketten bara för att men där kunde jag faktiskt säga stopp till mitt lilla vill ha begär.

Barfota och vårstäda balkongen

Nästan hela dagen har balkongdörren stått öppen igen. Det är inte långt kvar nu tills vi halvt om halvt flyttar ut till vår lilla balle. Jag har städat så mycket det gick och planterat om både lite uteväxter och krukväxter. Fasiken alltså jag är en trädgårdstomte det är en sak som är säkert.

Från att gått runt där ute i kängor till att gå barfota var inte långt. Jag njöt så det stod härliga till. Äntligen säger jag bara… Nej jag började inte förodla solrosorna idag men jag köpte med mig dessa fröer hem. Visst är de fina. Jag såg även en solros i rödrosa färg men de skulle bli på tok för långa.

Ideal of Sweden kan sin sak

Tänker att jag bara måste visa er mina nya fina skal till mobilen från Ideal of Sweden. Jag har ett samarbete med dem på instagram. När jag köpte mina nya skal fanns inte de enfärgade i ceriserosa och knallgrön till min gamla modell av telefon. Men jag håller koll för de vill jag verkligen ha i vår. Mitt nya i orange är jag så glad och nöjd med. Framför allt är det roligt att kunna byta skal lite beroende på vad man ska göra och dagens outfit.

Min kod kamillaskamera15 på hela hemsidan

KRAM KRAM

♥♥♥

 

 

 

5 thoughts on “Vårkänslorna har bubblat

Add yours

  1. Så mysigt att börja peta ner frön i jorden. Det gjorde jag massor förr, men inte längre. De måste ju skötas och vi är inte hemma så mycket. Så jag gav bort säkert 100 fröpåsar 🙂

  2. Det bara strålar vår av ditt inlägg. Blev genast så mycket gladare bara av att läsa det. Tack finaste för att du delade med dig av all inspiration.

  3. Åh vad jag fylls av vårkänslor av ditt inlägg. Vi plockade fram utemöblerna igår och nu hoppas jag på att snart kunna sitta i solen på altanen.

  4. Jag håller verkligen med dig det känns verkligen som att våren är på väg nu. Älskar att solen har börjat värma en. Satt ute i solen och njöt tidigare i veckan. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: