Röda Huset världens 78:e bästa bar

Hej

Jag vaknade med ett stort leende på läpparna idag. Alltså vilken kväll det blev igår. Skratt, bus och drinkar av allra högsta klass med goda vänner. Tio av tio eller vad jag nu ska kalla den. Röda Huset världens 78:e bästa bar. Proseccobaren i all ära men Röda Huset slår allt när det kommer till drinkar och utsikt.

Röda Huset världens 78:e bästa bar

I november 2021 öppnade öppnade Hampus Thunholm, rankad som 60:e bästa bartendern enligt Bar World 100 samt tvåfaldig vinnare av Sveriges Bästa Bartender, upp sin restaurang och cocktailbar Röda Huset. Ett år efter öppning, rankades Röda Huset som världens 78:e bästa bar. Det säger väl allt eller vad säger ni. Innan jag glömmer det …Är det något ställe ni ska besöka om ni gillar drinkar och barhäng är det Röda Huset.

Kolagräs med god grädde och Viol & Fannyäpple

Jag fick upp ögonen för Röda Huset via Roy Nader som testade Stockholms Bästa barer via sin Youtube kanal. William och jag satt häromkvällen och var så entusiastiska efter att sett första avsnittet om testa barer. Så när jag fick vara lekledare en stund igår var målet självklart vi alla skulle till Röda Huset.

Miljön och utsikten är nästan som New York fick jag höra av mina vänner. Jag har aldrig varit där men kunde köpa tänket för mera puls och storstad kan det nog inte bli på ett sofistikerat sätt. Alltså wao magi och himmelriket. En i gänget uttryckte att drinkarna var som en stor j…. drinkorgasm. Den tror jag nästan att även jag skriver under på.

Proseccobaren och lite bubbel i glaset

Innan Röda Huset mötte jag och N upp ett gäng tjejer för lite bubbel på Proseccobaren vilket var trevligt. Tjejsnack är ju lite vad det är men kan vara kul ibland. Vi hade i alla fall tur med bartendern som bjussade på mandlar och oliver bara för att….

Dags att kavla upp armarna och göra lite söndag för min del. Nästa vecka åker stygnen bort så jag får börja träna igen. Det är något som jag verkligen längtar efter.

 

 

4 thoughts on “Röda Huset världens 78:e bästa bar

Add yours

  1. Låer som ett häftigt ställe. Kanske de till och med skulle ha nått för mig som varken gillar drinkar eller alkohol överlag. Skall lägga det bakom örat om jag söker mig mig Stockholm

  2. Det verkar vara ett ställe helt i min smak. ska helt klart lägga namnet på minnet. Inser att jag måste till Stockholm snart. Var flera år sen sist, och får väl erkänna att jag bara älskar vår huvudstad.

Kommentera

Up ↑

%d