What makes me happy

Halloj

Hur är läget med er alla? Med mig är det bara bra. Sitter och dricker morgonens andra kopp java redan och ska åka mot Liljeholmen snart. Behöver nya strumpor till ikväll bland annat så det finns väl inget val om jag inte vill gå barbent i kylan. Jag fick bra tänka ord i veckan som jag kört på sedan dess. Do more what makes me happy vad mer kan man säga och göra liksom. För visst fasiken ska livet levas fullt ut även när det skaver i vissa hörn.

What makes me happy

Det låter så enkelt att bara göra vad som gör mig lycklig. Så är ju självklart inte fallet för att bara göra happy things fungerar inte i långa loppet. Men att göra det lilla i det stora och faktiskt få vara lite happy är befriande.

På tal om lycka så måste jag skriva något om A. B. Café som är en pärla när det kommer till att kunna brygga bra kaffe. Trendigt värre skulle jag säga. De är lyfta av flera som testar både kaffe och fikabloggar så att de håller toppklass är en sak som är säkert. Efter fika stunden gav jag mig ut i nästintill snöstorm. Men det gjorde mig nästan ingenting för jag var påfylld av både livet, socker och java. Tack för kaffet får jag väl säga ♥.

Tillbaka hos Malin på Miss Elegance Sthlm

Det här med naglar och mig har varit en knölig historia på sista tiden. Jag har i grund och botten tyckt att det varit på tok för långt att åka till Tyresö för att göra naglar. Därav har jag gått till flera olika salonger för att hitta både en bra och prisvärd som skulle passa just mig.

Nu tillhör jag kanske en av de kräsnaste när det kommer till naglar men med all rätt skulle jag säga. Jag har haft naglar sedan 2008 och kan och vet en del om just naglar genom alla de åren. Senast var jag på en av Stockholms kändaste salonger och blev så besviken. Nej och åter nej de är långt ifrån bäst. Tänker inte hänga ut dem här men de som vet de vet.

Så jag bestämde mig att det får kosta på vad det kostar vill i resväg för det finns bara en som kan göra naglar som jag vill att de ska vara, Malin på Miss Elegance Sthlm. Att åka bussen kors och tvärs var inte alls så besvärligt som jag hade föreställt mig. Jag satt med Alex & Sigge i lurarna och hade det rätt bra faktiskt. Tack Malin för både pratstund och finaste naglarna.

Kaffe och semla på SurÅdeg

När jag varit senaste gångerna i Tyresö för nya naglar har jag varit på Sur Å Deg och fikat. Stället som var mitt stammis ställe när jag bodde i Uttran. Det var helt klart det bästa lyftet för Tumba / Uttran med omnejd på bra länge tillsammans med Klockargårdens våffelstuga. Så för min del blev det en favorit i repris igår.

 

 

 

 

5 thoughts on “What makes me happy

Add yours

  1. Superfina naglar, tycker det verkar helt klart värt att satsa lite tid på att åka om resultatet blir så där bra. Dessutom kan det ju räknas som egentid om du kan åka kommunalt och på samma gång lyssna på poddar/ljudböcker

  2. Dom naglarna alltså. Så läckra. Ja det cafét minns jag att du pratat om. Hade gärna åkt och runt och testat fika, men kanske inte det bästa för vikten 🙂

  3. Att göra det som jag mår bra av är något jag enbart gör just nu. Med tanke på att jag inte klarar av att jobba eller studera pga mitt mående och har möjligheten att bara vara hemma och verkligen göra sånt som får mig att må bra så tar jag det. Men jag förstår att det inte är så enkelt för alla därför är det väldigt bra att tänka som du, det lilla gör det stora hela 🙂

  4. Så fina naglarna blev.
    Jag försöker också göra mer av sakerna som gör mig lycklig, men också att försöka hitta en positiv del i mina ”måsten” för att de ska kännas lite lättare.

  5. Naglarna blev supersnygga! Ja man lär ju inte kunna göra bara lyckogrejer all sin vakna tid, men man måste verkligen se till att göra så mycket det går av sånt man mår bra av.

Kommentera

Up ↑

%d