Säg någonting Kamilla

Hej

Halloj på er alla fina och även till mig. Det blev några dagar tyst på mig vilket behövdes kan jag säga. Mycket har snurrat runt i skallen och många långa samtal har det blivit med nära och kära. Säg någonting Kamilla. En sak som är definitivt säkert är att man aldrig slutar förundras över människor och deras sätt att vara och agera. Självklart blir jag även fundersam ibland på hur jag själv tänker och tänkte.

Säg någonting Kamilla

Nu finns det säkert många som både hoppas och önskar att jag ska säga någonting vettigt kring mina funderingar. Men vet ni vad jag tänker behålla dem till mina nära och kära som jag har runt omkring mig. Riktiga vänner är alltid de som finns där när man som mest behöver dem. Satan i gatan alltså vad jag har behövt dem sista dagarna på olika sätt. Love you all ♥.

Igår hade jag en stor pratdag eller vad jag nu ska kalla den. Dubbla möten och pratstund en med stjärna i mitt liv. Väl hemma igen var skallen genomkörd med en lövblås. Lövblåsen är en bra beskrivning på en skalle som fått sig en ordentlig genomkörare.

Ska jag slå till på en happykofta

Fem minuter innan andra mötet gick jag in en sväng på Lindex bara för att få se något glatt. Där och då såg jag denna helt magiska kofta. En glad kofta eller happy kofta kan man bli annat än glad av denna fina?

Sedvanliga onsdagsnöjet

På torsdagar har vi städdag på vår gata här i stan vilket innebär att alla bilar måste flytta på sig. De senaste onsdagarna har de blivit så att någon av killarna behöver hjälpa till och starta Tildas bil med startkablar. Mycket på grund av att hon kör med sin lilla bil för sällan nu. Attans vad det är surt innan vi går ut och fixar med bilprojektet. Men när vi väl sitter i lilla bilen och kör runt och lyssnar på musik och letar parkering är det ganska mysigt. Precis som med det mesta i livet – det lilla i det stora liksom.

 

5 thoughts on “Säg någonting Kamilla

Add yours

  1. Det är mycket färg just nu, och visst blir man glad av att se det. Vissa dagar behöver man bara prata av sig och tur man har någon som lyssnar då.

  2. Ibland behöver man försvinna en stund, tycker det är helt okej utan att man delar med sig av orsaker och så vidare. Är det inte jobbigt att behöva flytta på bilarna en gång i veckan? Här är det städdag typ en gång i året när de sopar bort all sand på våren men man behöver inte flytta på sina bilar

  3. Den koftan hade jag kunnat tänka mig, tycker att den var väldigt fin. Jag är glad att jag bor som jag gör, med egen garageuppfart så slipper jag leta parkering varje gång jag ska hem. Eller flytta bilen när det är städning. Men så skönt att de städar en gång i veckan, hört att de gör det en gång i månaden å andra ställen. Fin service.

Kommentera

Up ↑

%d