Färdig med vinter

Hej

Hur mår ni där ute? Har ni som vi här i stora staden fått vinter igen? Visst jag tycker om vinter eller jag tycker om alla rena årstider. Men nu är jag så färdigt med vintern så jag blev inte särskilt glad när jag kikade ut imorse. Värsta snövädret och hela världen var vit igen. Jag är ledsen men jag är verkligen färdig med vinter för denna gången. Det är inte ofta jag ledsnar men denna gången säger jag stopp det räcker nu.

Färdig med vinter

Igår var både jag och Tilda småskrotiga. Vi hade lite feber och var frusna. Idag har jag fått ont i halsen också..Suck alltså. Jag är verkligen sämst på att vara sjuk. Så när jag gav mig ut för att köpa mjölk och gå en runda var jag gnällspik nummer ett. Vädret var fel, jag frös fast jag var vinterklädd och orken var lika med noll. Det fanns inte något pulver alls i varken benen eller skallen som en gammal hockeymamma skulle ha sagt. Så i stort sett gick jag ner till bageriet och direkt till matbutiken och hem igen.

Vad tror ni är Julia Madeleine McCann

Jag som följde fallet med den försvunna lilla Madeleine nästan slaviskt och sett det mesta kring fallet blev såklart nyfiken på denna Julia som påstår sig vara Madeleine.

Nyheten slog ner som en bomb förra veckan och har blivit omskriven i bland annat Daily Mirror och Daily Star. Den treåriga brittiska flickan Madeleine McCann försvann under en familjesemester i Portugal den 3 maj 2007 – försvinnandet har blivit ett av de mest uppmärksammade krimfallen någonsin. Den polska Julia Wendell hävdar att hon är flickan som försvann. Hon har även starta ett instakonto där hon lägger fram sina bevis och säger att hon är Madeleine och vill göra DNA test.

Har ni följt detta? Vad tror och tycker ni?

Jag tycker inte alls att de är lika. Deras ögonform är för olika och även ögonbrynen stämmer inte enligt mig. Många pekar ut Julia som en galning som inte alls är Madeleine McCann, men det finns onekligen en del likheter mellan henne och den försvunna flickan.

Ledsen men jag tror att det är en tjej som vill ha uppmärksamhet och fått nys om fallet och på den vägen är det då någon säkert sagt till Julia att Madeleine kanske är du…Så lite galning tror jag mest på. Det ska verkligen bli spännande att se vad DNA-testet visar framöver.

KRAM KRAM

 

 

 

 

6 thoughts on “Färdig med vinter

Add yours

  1. Men oj, detta har jag helt missat! Verkar ju lite knasigt men ska bli spännande att höra mer om!
    Trist att ni är krassliga.. I know the feeling.. den här hostan verkar vilja stanna här hos mig… Krya på er!

  2. Men fy så trist att du är sjuk. Hoppas att du kryar på dig snart.
    Jag följde fallet med den försvunna Madeleine ett tag. Vet inte vad jag ska tro om hon som säger sig vara Madeleine, men resultatet av ett DNA-testet är intressant.

  3. Läste också om det. Hon kanske ”bara” söker sin bakgrund? Tänker att vi alla vet veta vart vi kommer ifrån, Det bästa är väl ett DNA test direkt så kan man utesluta 🙂 Jag gillar också alla årstider, men det där med lite snö, regnar bort, det blir halt och kallt, lite vår och sen lite snö igen kan jag gärna vara utan.

  4. Här kom det 15 cm snö i helgen och nu har vi minus 10 grader. Men jag är en udda fågel som gillar vintern 😉 Följer också med fallet madeleine och tycker att det finns vissa likheter. Skall bli spännande och se vad DNA resultatet säger, kan ju inte ta så många dagar

  5. Vissa delar tycker jag är slående lika och verkar vara samma person, och saker som hon berättar som är konstiga så som att föräldrarna vägrar göra DNA-test och inte kan berätta om vissa delar hon frågar om. Men samtidigt, när du säger det där med uppmärksamhet, jaaa… mycket möjligt faktiskt. Hon lade upp en jämförelsebild med sin ”fostermamma” och jag tycker faktiskt att dem var väldigt lika. Konstigt då om det är Kate som är hennes biologiska mamma, att vara så lik mamman i polen. Vi får hoppas hon tillåts att DNA-testas så fallet kan lösas.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: