Tunga ämnen och svåra bitar

Halloj

Hur är läget med er? Med mig är det nog ganska bra. Det svider och drar i såret om jag skulle göra någon rörelse som såret då tycker är utöver det vanliga. Annars så är skallen tung men det är den alltid efter gruppen på onsdagar, Idag var det tunga ämnen och svåra bitar vilket tar på krafterna så att säga.

Tunga ämnen och svåra bitar

Det märks att vi börjar gå in i sluttampen på gruppen för nu är det tungt varje gång vi ses. Men idag bestämde vi att vi ska fortsätta ses varje onsdag efter gruppen är slut. När gruppen är slut börjar vi igen gå på egen hand. Skönt för fasiken vad jag skulle sakna dessa tjejer om vi inte skulle fortsätta ha kontakt.

Skramlig buss och peppkaffe

Visst jag kan förstå att alla bussar inte är perfekta men alltså så skranglig och skramlig som den var jag åkte med till gruppen idag var sämst. Till sist vände jag på huvudet och ser att en hel lucka bara hängde och slog mot fönstret.  En man  försökte stänga eländet men sa även han att den var paj och detta var katastrof. När jag klev av gick jag fram till chauffören och sa att luckan längst bak bara hängde och slängde.

Väl framme i Skäris var det så himla skönt att sätta mig en stund och ta en kaffe och prata med en god vän. En sak som jag är så glad över att jag fått på senare år är vänner som jag bara kan använda Ring en vän koden med natt som dag och hur som helst. Tacksam och kärlek för dem alltså.

 

BRA – Mötet på gruppen idag får dagens bra.

BAJS – Bussen helt klart

BÄST – Snick snacket på EH med min ena pärla i livet. Vem vet inte jag…..

6 thoughts on “Tunga ämnen och svåra bitar

Add yours

  1. med mig är det bara bra, lite huvudvärk antagligen pga att ja använt glassögonen för lite bara läs självförvållat XD. vad är det för grupp du är med i?

  2. Min hosta verkar ha dämpat sig under eftermiddagen så jag ser med förhoppning fram emot morgondagen. Håller tummarna! Dock blev hunden akut opererad idag så det blev ju ändå lite tokigt…

  3. Ja vara inne och röra runt i jobbiga saker är alltid tungt. Vad bra att ni kan träffas även efteråt. Tror det kan vara bra. Vissa bussar borde inte köras med folk i. Lite underhåll skadar aldrig

  4. Man får hoppas att det bara var luckan som var trasig på bussen, blir alltid lite paranoid när man ser uppenbara fel på publika transportmedel.

  5. Att besöka ett och samma ställe kontinuerligt och vara en del av ett gäng som sedan tar slut är ju extra tung, så att ni bestämt att ni ska fortsätta ses efteråt är ju faktiskt väldigt trevligt. Det tycker jag ni bestämde rätt =)

Kommentera

Up ↑

%d