Tagit bort basaliom och stanhäng

Halloj

I natt sov jag inte alls bra. Undermedvetet var jag nog lite orolig eller spänd för min lilla operation. Jag har nämligen tagit bort basaliom och haft stanhäng idag. En liten del av olust känsla med min basaliom grundade sig säkert också då jag igår på kvällen .Fick veta att en kvinna som var lika gammal som jag och funnits med lite i periferin eller vad man säger i mitt gamla liv hastigt och lustigt gått bort i cancer. En sak är fasiken säker vilket är man man verkligen ska ta till vara på livet.

Tagit bort basaliom och stanhäng

Solen strålade när jag gav mig iväg in mot stan och jag tog på mig sneakers för allra första gången i år. Alltså det är allt något speciellt att få gå runt i tunna skor igen. Så jag studsade nästan mot tunnelbanan och smålog inombords hela vägen in till city.

Things är en butik i min smak

Things är en inredningsbutik som jag älskar att strosa runt i. Varje gång får jag nya idéer och känner mig pepp på att göra små förändringar här hemma. Idag fick jag se en keramik serie som jag sett inne hos Stylemood på nätet innan live. Alltså hur fina är inte denna serie med citroner på. Egentligen är det kannan som jag blivit förtjust i inne hos Johannas Stylemood och den var såklart slut hos Things. Men det gjorde inte så mycket för nu fick jag se keramiken live och mycket riktigt föll jag pladask om man nu kan säga så om keramik.

Peppfika dubbelt upp

Innan operationen på Hudläkartjänst mötte jag upp Marcel och tog en fika på EH. Innan jag mötte upp peppfikagäng nummer två för ett varv på NK innan det blev en kaffe med chokladbollen som jag var så galet sugen på.

Alltså vad är det med mig och väskor? Jag såg idag två väskor som jag hade köpt rakt av om det funnits ekonomi för dem. Hittade även min Stand Studio i svart och konstaterade att jag valde helt rätt färg när jag valde sandfärg på den.

Ny mössa skulle jag inte heller säga nej till. Varför är det alltid så att shoppingsuget är som allra värst när det är tomt i spargrisen?

Operationen avklarad

Operationen gick galant. Bedövning var väl lite tjurig men det är de ju alltid. Tråkigast är att jag inte får träna utan bara gå i minst två veckor tills stygnen är borttagna. Femstygn blev det allt som allt och ett stort plåster. Jag kunde bara inte låta bli att fota operationsbordet. Allt fär att få lite extra medlidande såklart…..

Wao vilken himmel vi fick

 

 

 

5 thoughts on “Tagit bort basaliom och stanhäng

Add yours

  1. Skönt att operationen gick bra! Och ja, det är alltid något speciellt när sneakersen åker på! Eller när vi bodde i villa, när de sopade gatorna – då var det vår på riktigt!

  2. Skönt att operationen gick bra! Den där bedövningen kan minsann vara tjurig, blev tokgalet när jag tog bort ett par leverfläckar på halsen.
    Ååh, vad härligt med sneakersen! Har tagit fram en tunnare jacka faktiskt.

  3. Livet är skört, och man vet aldrig då det tar slut. Väskor är min grej också. Precis som du säger. Fanns ekonomin så hade jag haft hur många som helst jag med. Skönt att operationen gick bra.

  4. Bra att du kollar upp dej och åtgärdar. Jag har envisats med att ha gympadojor hela vintern, men lite grövre. Avskyr vinterkängor och tunga skor.

Kommentera

Up ↑

%d