Vad är du glad för idag

” Inlägget är i betalat annonssamarbete med Cool Stuff.se ”
Hej

Så var det söndagskväll igen. Veckan gick så himla snabbt precis som alltid. Veckan har varit bra men gick i en rasande fart. Just nu sitter jag i soffan och mumsar på nybakt sockerkaka. Alltså vanlig hederlig svensk sockerkaka är verkligen en tiopoängare. Vad är du glad för idag.  En sak är säker och det är att vi alla behöver försöka öppna våra ögon och se att det alltid finns något litet att vara glad för varje dag.

Vad är du glad för idag

Jag är glad för att vi har haft det mysigt här hemma idag jag, mellan och liten. Lite extra glad är jag för att sockerkakan blev så god.

Vad har du på dig idag

Alltså jag måste vara en av de tråkigaste som i stort sett bara bor i träningstights när jag är hemma. Är det någon som borde vara ambassadör träningsplagg så är det nog jag för de åker på minst en gång varje dag.

Vad lyssnar du på idag

För några dagar sedan snöade jag in på en låt med Darin och Laleh. Jag är nog lite av en mästare att just snöa in på låtar. Lyssnar på repeat tills den sitter som en smäck eller fast och går av sig själv i skallen.

Vad har du klickat hem idag

När jag var barn var först det kvadratiska kuberna stora. Strax efter dem kom ormen som också är en form av kub. När jag var inne hos Cool Stuff imorse såg jag dessa igen och kunde bara inte låta bli att klicka hem några ormar. Minns ni också dessa? Hoppas att jag minns hur man skapade eller vek alla de figurer som man skapade med dem. Bara 29kr för en orm det kan till och med vara billigare än vad det var för typ 100 år sedan.

 

Vad är du på för humör idag

Jag har känt mig lite låg idag. Men jag tror att det handlar om att jag är lite nervös och skraj för att operera bort en hudförändring imorgon eftermiddag. Det är en basaliom som jag fått på bröstet vilket gjort att jag inte gillat att ha urringat på senaste tiden.

Vad är detta för något

Igår hände något konstigt. Helt plötsligt utan någon förvarning började det sticka och gör riktigt ont på långfingrets insida. Efter en liten stund avtog den stora sticket och smärta och fingret blev blått. Jag googlade runt som en galning men fick inga bra svar. Idag är det lite små ömt när jag böjer på fingret och fortfarande ett blåmärke med en vit fläck i.

Min morfar hade ett triggerfinger som hade fastnat i senan vilket jag och syster tyckte var spännande och knasigt minns jag. Hoppas verkligen inte att det är något sånt på g.

Hur dricker du ditt kaffe

Hemma blir det allra mest svart kaffe med kardemumma i. Jag är nämligen helt såld på just kardemumma. Ute dricker jag oftast cappucino eller en latte om jag vet med mig att de är bra på kaffe där jag fikar. Med andra ord erkänner jag att jag är en riktig kaffenörd.

KRAM KRAM

 

3 thoughts on “Vad är du glad för idag

Add yours

  1. Det där med att hitta något att vara glad för varje dag är ju så viktigt! Brukar alltid lista lite positiva med dagen för mig själv innan jag somnar.
    Hoppas det går bra med operationen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: