FREDAGSSTATUS

Hej

Fredag förmiddag och solen strålar in genom fönsterna i vardagsrummet. Underbart eller hur? Trist bara att jag nästan sitter fast med datorn i knäet stora delar av dagen. En inlämning ska jag försöka ta tag i som ska in på söndag. Annars så väntat jag just nu på videomöte som skulle börjat redan nu. Vill ni veta en hemlis? Jag är sämst på att vänta. Har liksom aldrig lärt mig den grejen. Efter mötet blir det en runda mot gymmet. Detta var lite av min fredagsstatus på förmiddagen.

FREDAGSSTATUS 

Igår hade jag en lugn dag eller inte. Efter två monsterdagar med huvudet på föreläsningar och mycket att ta in var det faktiskt ljuvligt att bara få vara igår. När jag njöt av att gå runt hemma och städa halva dagen då behövde jag bryta sysselsättning kan man nog säga.

Tänk att man kan bli så lycklig av att bara gå

Efter lunch gav jag mig ut med lurarna i öronen och lyssnade på gamla slagdängor. Staffan Hellstrand betydde mycket för mig för och jag vara ärlig så älskar jag fortfarande hans texter och melodier.

Bara för att lyxade jag till min runda lite extra med en minipåse med smågodis. Kände mig nästan som ett litet barn som varit och köpt godis på ICA Menyn och smög hem för att få behålla allt själv. Hör ni visst är det något extra med smågodis.

Fredagsfikade på balkongen

Efter ett uppföljningsmöte och ett bra pass på gymmet satte jag mig hemma på balkongen och bjöd mig på fredagsfika medan jag lyssnade klart på mina fredagskillar Alex & Sigge. Jisses vad det var mysigt att sitta under filten där ute alltså. Jag måste nog erkänna att jag faktiskt längtar efter att sitta där ute hela nätterna och dricka vin och snick snacka.

Ikväll blir det soffsäng med mina juveler. Tröttheten är påtaglig idag alltså. Ska bli så skönt med helg.

KRAM KRAM

4 thoughts on “FREDAGSSTATUS

Add yours

  1. Att vara utomhus är väl det bästa som finns. Som jag saknar den möjligheten här. Vi har ingen balkong och det är riktigt jobbigt. Lite godis ibland kan man väl få unna sig tänker jag.

  2. Så roligt att bli påmind om gamla låtar och artister man inte hört på länge! Blir så glad när jag hör andra spela musik jag liksom glömt bort, och nu måste jag leta upp Staffan Hellström och lyssna lite 🙂
    Vad är det för kurs du läser?

  3. Smågodis eller lördagsgodis var det så längesen jag åt. Men det är lite lyxigt såklart att äta lite gott när man har varit ute på en promenad 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: