Så gasa på gasa på så hårt det går

Halloj

Så gasa på gasa på så hårt det går är inte ett smart drag. Ändå är jag världsmästare på att just gasa på tills jag stupar. Det är mycket som rör sig både i skallen och kring mig nu vilket gör det svårt att pausa och andas. Jag om någon borde lärt mig hur jag funkar och kört på en lägre växel. Men så funkar liksom inte jag som också är eller var kallad för speed.

Så gasa på gasa på så hårt det går

Efter en händelserik helg har veckan rullat på i hög fart. Så nu sitter jag här i soffan med gifta vid första ögonkastet Australien på tv:n. Jag har verkligen fastnat för den serien. Perfekt att ha på i bakgrunden medan jag strosar runt.

Igår åkte jag in till Gamla Stan och åt frukost med en vän innan jag åkte hemåt för att sätta mig med alla artiklar som ska läsas tills imorgon eftermiddag.

Långsjön runt med Marcel och Celin

Efter lunch igår åkte jag med Marcel och Celin bort till Långsjön. De ville åka skridskor medan jag kanade runt på snökängorna istället. Det är verkligen så mysigt att Stockholm plogar upp en bana på isen. Vi hade varmchoklad med oss och satt på en av bryggorna och snick snackade.

Årets allra första snödroppar

Imorse efter morgonkaffet på Bakfickan blev det ett bra pass på gymmet. Efter gymmet blev det ett kort telefonmöte innan jag kom hem till duschen tok svettig. Gissa vad jag såg vid en husvägg på väggen hem idag? Snödroppar. Det måste väl vara tidigt eller? Jag minns inte om de brukar synas redan nu, Hur som haver så blir man eller jag då så glad när jag ser årets allra första blommor. Lycka lycka för min del.

Resten av dagen har det mestadels varit plugg och en föreläsning. Tyvärr så var den inte särskilt bra så jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. Gissa vad jag gjorde efter den??? Somnade och sov i nästan tre timmar, Det kan bara betyda att jag behövde ta igen mig och samla in ny sömn och energi.

Vad ska allt detta sluta? Tänk om jag kunde se in i framtiden.

 

2 thoughts on “Så gasa på gasa på så hårt det går

Add yours

  1. Ibland kan lagom vara bäst. Här är det mest huvudet som snurrar, många tankar. Behöver nog balansera upp det med fysisk aktivitet, vilket jag gör just nu. 🙂 Härligt vinterväder ni har. Swishade en gåva igår. Vi alla borde hjälpa till. Är ingen katastrof för de flesta att hoppa över chipspåsen till helgen och skänka de tiorna istället.

Kommentera

Up ↑

%d