På isen runt Långsjön

Halloj igen

Bangade gymmet idag men det gjorde faktiskt ingenting då jag ändå redan fått nästan 9,2 km i benen. Idag har väderguden tor bjudit upp till dans och bjussat oss på kalasväder. Så pass bra väder att självaste dottern ville hänga med på en runda på isen runt Långsjön. Med facit i handen skulle vi haft både skridskor om vi haft några och fika korgen med oss. Fast vi var bra nöjda med att bara promenera runt på isen. Mys och magi på hög nivå.

På isen runt Långsjön

Som ni säkert redan listat ut sken solen från en klarblå himmel. Innan dottern var klar gick jag en sväng och pratade med mamma och mormor i telefon. Det är så skönt att få svar och bekräftelse av mamma på saker som kommer till mig.

Stockholm stad har plogat upp en Rundisbana på Långsjön som är cirka 3 km lång. När isen har växt till 20 cm kärnis plogas den med tyngre fordon. Då klarar isen normalt sett stora vikter säger Stockholm stad. Framme vid badplatsen säljs varmchoklad och korv på en av bryggorna. Plus att både restaurangen vid badet och Herrängens gård har öppet för dem som blir fika sugna. Love love och mys på det alltså.

Det är allt lite spännande att se alla vackra hus, badberg, bryggor och stigarna från andra sidan så att säga. Jag hade inte sagt nej till en villa med sjötomt och egen brygga vid Långsjön. tänkte det var bra att säga om någon bara skulle vilja bli av med sin lite hur som haver.

Skynda skynda 

Middag på Värdshuset följt av mello och ostbågar med vin för min del väntar. Himla tur att det är krypavstånd hem så vi hinner hem till soffan innan boan ska kastas runt halsen.

2 thoughts on “På isen runt Långsjön

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: