Ja må jag leva idag

Hej

Ja må jag leva idag tra la la. För idag fyller jag nämligen år. Så grattis till mig själv då. Tack tack…Så nu var det avklarat. Hör ni jag har haft en himla bra födelsedag. en sådan en som innehållit precis allt känns det som. Ris, ros, överraskningar, tårta, paket, grattishälsningar, äckel, måsten och bubbel i magen.

Ja må jag leva idag

Fast jag hade födelsedag blev jag tvungen att kliva upp före tuppen för att hinna duscha innan slamspolarfolket skulle komma eller kunde komma. De klingade inte på förrän strax före 13 vilket jag tyckte var sent. Eller att jag fick vänta för länge på dem. När de väl var här var de klara på mindre än 10 minuter. Vänta har liksom aldrig varit min grej. Jag erkänner att jag är sämst på att vänta.

Fina fina paket

Hela jag sitter just nu i soffan och känner mig så tacksam för livet och de fina paket, blommor och grattishälsningar som jag fått idag. Känslan inombords är bara bubbel fast med en liten oro och sorg. Men i det stora är det toppen. Innan Wille åkte mot jobbet fick jag paket av barnen som hade köpt nya airpods till mig bland annat. Bästa presenten då jag nu varit utan lurar några dagar då alla mina slutat funka.

Tilda hade även köpt egen present som hon kom med medan hon sjöng för mig. Älskade lilla gullunge alltså. Hon hade köpt ett halsband med brythjärta till henne och mig och en massa block då jag just nu skriver massor. Jag känner bara bara kärlek för mina älskade ungar.

Överraskningar på rad

Överraskningarna har avlöst varandra under dagen. Drinkrunda med middag ska jag tydligen bli bjuden på, Även en hemlig överraskning tydligen. Vad kan det vara tro? Marcels fina flickvän skickade även blommor och choklad till mig. Alltså hon är verkligen en stjärna hans Celin. Så glad för att han eller de funnit varandra. Tackar och bockar för alla hälsningar, paket och överraskningar igen.

Födelsedagsmiddag på Un Poco

Jag var även på födelsdagsmiddag på Un Poco med mina tre juveler. Det höll på att gå åt pipsvängen då en av grabbarna bokat fel dag men det ordnade sig som sagt var. Eller tur det för vi fick ett toppen bord och åt galet bra mat. En vän till mig säger att deras mat är en matorgasm…Den får väl stå för hen men det ligger allt något i det.

Alltså golvet bara älskade jag. Marockansk klinker det är något för mig det.

4 thoughts on “Ja må jag leva idag

Add yours

  1. Grattis på födelsedagen! Det låter som en riktigt underbar födelsedag! Halsbandet med brythjärtat är så fint. Dina barn ser verkligen rara ut.

Kommentera

Up ↑

%d