Arbetskläder ger samhörighet

 

Hej

Idag tänkte jag att vi skulle prata om arbetskläder eller profilkläder om ni så vill. Jag tänker att ta det från två infallsvinklar utifrån mig själv. Dels att arbetskläder ger samhörighet i arbetslag men även att de ofta är så sköna och praktiska att använda i vardagen. En sak som vi alla kan komma överens om är att det finns en hel rad med fördelar med arbetskläder eller profilkläder.

Arbetskläder ger samhörighet 

Genom de flesta åren inom förskolans värld har vi i arbetslagen eller enheter haft lika ytterkläder. Alla gånger har de inte varit tiopoängare men ändå använts. Tyvärr så har några enheter snålat på kvaliteten. Tråkigt när det finns ett så stort sortiment av arbetskläder på marknaden idag.

Framför allt om jag går till förskolans värld ger arbetskläderna reklam för förskolan. Samtidigt som de ger en trygghet för barnen att veta att där är en av mina fröknar. Pedagogerna blir synliga inte bara för barnen utan även för vårdnadshavare som kan behöva få kontakt med någon ur arbetslaget snabbt.

Arbetsbyxorna var perfekta 

På några förskolor som jag arbetat på hade pedagogerna även arbetsbyxor vilket var så praktiskt. Jag slapp slita på mina egna byxor när jag kröp omkring på golven och i sandlådan. Ibland saknar jag mina knallrosa jobb brallor för de hade så många fickor och att de var riktigt sköna. För inte så länge sedan höll jag i jobb byxor när jag var med Wille i en sådan butik och handlade. Men nu är det nära att jag faktiskt klickar iväg dessa i beige eller grått. Tycker att det är riktigt snyggt att ha med en fin tischa och sneakers. Håller ni inte med om att dessa ser både sköna och bra ut?

Letar efter en lika jobbjacka som ena sonen

Nu är vi två förutom Wille som slåss om hans svarta jobbjacka. Egentligen är det en helt vanlig svart skaljacka med hans företags logga på. Men den jacka är en av mina favoriter. Oftast förutom nu när det är vinter lånar jag den om den finns i garderoben i hallen när jag ska ut på mina promenader. Tyvärr så har även Marcel hittat till denna jacka plus att William just nu har den i huset tyvärr. Hur som haver både jag och Marre har bett Wille kolla upp varifrån Data Com köpt in sina jackor lite utan resultat. Antingen glömmer han bort sitt uppdrag eller så vet jag inte varför. Vilket nu lett fram till att jag hittade liknande hos Trinity Reklam AB. Tur för mig. Denna vita är verkligen sommarfräsch medan den i svart är mera praktisk såklart. Jag får helt klart ta mig en funderare på vilken jag ska klicka hem.

Dagens Tips – Företagare och förskolor satsa på bra arbetskläder till era anställda för det ger inte bara gladare anställda utan även bra reklam för just ert företag eller verksamhet.

KRAM

One thought on “Arbetskläder ger samhörighet

Add yours

  1. Både i hemtjänsten och inom omsorgen hade vi våra egna privata kläder på min tid. Inte alltid så fräscht och roligt så man fick ha en jobbgarderob och en garderob för lediga dagar…

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: