Onsdagsstatusen

Halloj

Onsdagsstatusen får tummen upp. Sista dagen innan jag får börja mitt nästa år i detta livet. Imorgon är det nämligen min födelsedag.

. Aldrig förr har jag nog varit så loj inför min dag. Varför vet jag faktiskt inte. Kanske har jag blivit så gammal att jag inte bryr mig längre om ålder.

Onsdagsstatusen

Jag började dagen på gymmet idag igen. Att träna på förmiddagen är helt klart bäst för då är det ofta inte så mycket folk. Snart måste jag införskaffa mig ett par nya gymskor för mina knallrosa är inte de så fina. Känslan när jag börjar gå hemåt efter gymmet är så härlig. Känslan av att yes jag gjorde det och kämpat på bra är så skön.

Mot Skäris och gruppmöte

Väl hemma blev det snabba puckar mot Skäris för att hinna till gruppmötet. Jag är så tacksam för dessa mötena för de ger mig så mycket klokhet och gemenskap. Vill inte ens tänka tanken att en dag kommer gruppen vara över.

Underbar runda längs Långsjön

Vädret svänger från dag till dag just nu. Igår hade vi nästan vårlikt väder här i Stockholm och idag kom vintern tillbaka igen. Jag måste erkänna att jag var eller är lite tveksam inför vintern just nu. Våren får gärna komma mera och mera.

Dags att försöka knyta ihopsäcken och börja krama kudden igen. Säcken ska knytas ihop och nya året ska påbörjas. Detta ska bli ett av mina bästa…..

3 thoughts on “Onsdagsstatusen

Add yours

  1. Grattis!
    Håller med om att det är skönt att träna på förmiddagen. Nu går ju inte jag till ett gym, utan det är mer ett det är skönt att ha det gjort 🙂

Kommentera

Up ↑

%d