Ge bort något till dig själv

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Prydligt.se”

Hej

Hör ni mina fina snart är det alla hjärtans dag. Dagen D för alla våra kärlekar och par i världen. Men allt för ofta glömmer vi bort att visa uppskattning till den viktigaste personen i våra liv – oss själva. Ge bort något till dig själv som en kärleksgåva kanske till och med. Hur som haver har jag hittat till Prydligt.se och klickat hem två nya silverringar till mig själv.

Ge bort något till dig själv

Just nu har jag snöat in på eller fastnat för låter nog bättre tunna silverringar. Gärna vill jag ha flera stycken olika på fingrarna. Jag tycker att det är galet snyggt alltså. Ett tag bar jag inte ringar alls. Jag kunde bara inte ta på mig ringar. Fast lite om sanningen ska fram så hade jag kanske inte heller några varken bra eller fina. Förrän nu då när jag varit snäll och fått en rad fina silverringar av mig själv. Dessa fin fina från Prydligt har jag klickat hem till mig själv. Ringarna hittar ni här och här.

Korthållare är något som jag fastnat för

Ännu går jag runt med min lilla börs som jag kallar den. Men det är riktigt nära nu att även jag går över till att använda mig av en korthållare. Jag hittade denna fina i gult som just nu ligger i varukorgen. Som tonåring minns jag att det var standard att byta plånbok två gånger om året. Plånboken var en del av ens personlighet på ett fint sätt. Tänker att den känslan borde kunna komma tillbaka lite med en korthållare. Kanske blir det lite lika som med att byta skal till telefonen. Men men sagt och gjort nu klickade jag hem detta gula fina till me and my self i födelsedagspresent.

Armgodis bara för att

Förr var jag galen i armgodis eller armband och klickade hej vilt nästan. Nu har jag lugnat ner mig och är lite mera eftertänksam. Hoppsan det blev även detta fina armband till mig i present på torsdag. Fint eller hur?

Ta er en titt ni också för priserna är riktigt bra.

 

 

 

5 thoughts on “Ge bort något till dig själv

Add yours

  1. Under mina tonår och upp i ung vuxen ålder hade jag väldigt många silverringar. Jag var så naken utan mina ringar. Men när jag sedan förlovade mig tog jag av mig alla och hade bara förlovningsringen. Nu har jag bara haft vigselringen i 10 år (!!!) men är nu lite sugen på några fler tunnare, precis som du. Tycker att det är snyggt med ringar!

  2. Jag gillar också armband, men använder allt allt för sällan. Vi får ju inte ha det på jobbet så oftast ligger det kvar hemma då.

  3. Fina ringar och armband, använder det dock väldigt sällan, dock var de väldigt fina.. Alla hjärtans dag är en utmärkt dag att ge sig själv presenter på

  4. Plånbok och väskor är något jag bara har i nödfall. Byxfickorna är oftast min plånbok och jackfickorna min väska 🙂

Kommentera

Up ↑

%d