Vecka fyra avklarad

Hej

Nu är redan vecka fyra avklarad. Tänka sig att jag faktiskt fyller år nästa vecka också. Skepp och hoj jag hinner faktiskt inte med.

Veckans finaste?

Pärlemor himlen i lördags kväll. Mellan husen var himlen starkt rosa för att ovanför mig var färgad i pärlemor.

Veckans godaste?

Lunchfikat på Fru Marias Bak i början av veckan. Mys pys….

Veckans äckligaste?

Plastsäckslukten i hela vardagsrummet och mitt rum då vi var tvungna att paketera in de delar som skulle i retur i just sopsäckar.

Veckans tår?

Det var så jäkla kallt om benen i måndags när jag gick till lunchträffen att det till och med kom tårar.

Veckans suck?

Den går utan tvekan till de lirarna som var här och levererade nya soffstommen och råkade krascha saker i hallen. Inte de smidigaste knivarna i lådan kan man säga.

Veckans besvikelse?

Utan tvekan naglarna som jag var och gjorde på berömda fina Bano Beauty Sweden. Kanske hade naglarna blivit bättre om självaste Bano skapat dem. Men till henne går det inte boka om man inte redan är stammis. Nästa gång blir det bästa Malin igen tack och lov.

Veckans återseende?

Det var så himla kul att träffa goda vänner igen. Lite för länge sedan nu men det tog vi igen. himla kul AW på Mellqvist Matbar.

Veckans shopping?

Här har det inte blivit något roligt shoppat alls denna veckan. Mat och tråkigheter. Men om jag hade haft kosingar och skulle gå på tillställning hade jag mer än gärna haft någon klänning från fantastiska Frida Jonsvens.

Veckans firande?

I lördags firade hela min liga William som hade som kungen namnsdag. Semlor stod som namnsdags firar fika.

Veckans roligaste?

Att få gå all in på måleriet i fredags. Så roligt att vara galet kreativ igen.

Veckans koja?

Under min runda i söndags såg jag en så fin och mysig koja i skogen.

Veckans tänk om?

KRAM KRAM

 

5 thoughts on “Vecka fyra avklarad

Add yours

  1. Ja här var det både ris och ros, högt och lågt! Gott med semla, har inte ätit någon i år ännu. Håller med om att det går liiiite för fort nu. Hinner inte heller med!

  2. Du har ändå hunnit med en hel under veckan, och det mesta verkar ändå ha varit bra. Så gott med semlor, och kommer nog äta en i alla fall

  3. Det har både skett bra saker och mindre bra saker under veckan. Du hann med en hel del, mysigt med en fika, det säger man aldrig nej till 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: