AW på Mellqvist Matbar

Hej

Vilken himla tur att det kom lite sol  i mitt liv efter de pissiga dagarna jag haft. Skam den som ger sig eller inte. Hur som helst vad jag vill säga är att jag hade en kanonbra fredag. AW på Mellqvist Matbar och måleri i Liljeholmen. Det känns som jag återigen börjar få tillbaka springet i benen och vill springa fort. Vara den där gamla Speed igen som jag både mår bra av och faktiskt tycker om.

AW på Mellqvist Matbar

Igår kväll var det äntligen dags igen att träffa en vän som jag inte träffat på ett bra tag nu. Som alltid när det var ett tag sedan man sågs har man massor att prata om. Ni vet allt det där tjejsnacket om både det ena och andra som man bara måste få säga och höra om.

Mellqvist var ett nytt ställe för mig. Vi hade det kanon trevligt på våra stolar i hörnet av baren. Skönt med AW tider tycker jag då man ändå kan vara hemma relativt tidigt.

Måleri på fredagar

Från och med denna fredagen har jag börjat på måleri i Liljeholmen. Lite småpirrig var jag nog allt då jag verkligen inte är någon konstnär. Utan en galen Ateljerista och tycker om att testa och utmana både mig själv och de som är med mig. Lite kul var det att flera av deltagarna  i gruppen var bekanta för mig.

Måla med både kaffe och the blandat med akvarellfärg funkade hur bra som helst med en disktrasa som papper. De är viktigt att en bild kan fånga flera sinnen fick jag lära mig på Ateljerista utbildningen. Så om jag även använde mig av både socker som sandkorn i färgen och kryddade med kardemumma fick jag in även både doften och känseln. Alltid lika kul att utmana sig själv. Det ska bli riktigt kul att se vad som händer nästa fredag på måleriet.

Nu är det mer än dags att bege mig mot gymmet. Heja heja mig….

3 thoughts on “AW på Mellqvist Matbar

Add yours

  1. Å vad roligt med målningen! Jag känner mig hämmad när det kommer till den typen av kreativitet, har alltid tyckt att jag inte kan måla eller rita.

  2. Håller med dig fullt ut om AWtider. Är ju ingen kvällsmänniska, men som jag tycker om att sitta på en mysig bar eller nåt, snacka lite skit ett par timmar och bara njuta. Sen komma hem i tid. Att vara på gymmet är kvalitetstid om något.

  3. Men åh vilket roligt och annorlunda sätt att måla med olika drick- och ätbara ingredienser i färgen😄 Om jag bodde närmare skulle jag också vilja gå dit och prova.

Kommentera

Up ↑

%d