Dissar lite extra denna pissiga dag

Hej

Denna torsdag kommer verkligen inte gå till historien som en av mina bättre så här långt in på den. Thats life fick jag höra av en vän för en stund sedan att alla dagar kan inte vara på topp och de pissiga finns bara en sak nämligen att försöka ta sig igenom dem.Just därför tänker  jag att jag dissar lite extra denna pissiga dag. Bu bu blä får jag väl köra med Kamillas Kamera.

Dissar lite extra denna pissiga dag

Egentligen så tror jag faktiskt att pisset började redan igår och liksom bara fortsatt in på denna härliga torsdag. Vet ni vad bara för att man är populär eller hajpad betyder inte det att man är varken bäst eller bra. Det fick jag bli varse igår. Alla som känner mig vet att jag är en nagelnörd. I många många år gick jag till Malin som jag utan tvekan kan säga är bäst på naglar i Stockholmstrakten. Men hon håller till ute i Tyresö vilket inte är nästgårds och nu ännu knepigare då jag inte längre har kvar min bil. Så jag började gå till ett ställe i Älvsjö vilket är helt okej. Man får liksom lite av vad man brukar på Thai ställena.

Sista gången jag var där hade de fortfarande problem med lamporna som härdar naglarna vilket i sin tur gjorde att det blev repor i lacket nästan på en gång. Dessutom var de sjuka två gånger om när jag skulle gjort återbesök.

Bu nummer ett

Med risk för att få skit nu tänker jag säga min åsikt. När det var knöligare än knöligast med Älvsjö bokade jag in mig på det stället som är mest på tal just nu. Hon som driver det är en i branschen som jag följt länge och väl och tänkt boka in mig hos länge. Men hon har liksom inte tagit emot nya kunder då hon driver både skola och säljer sina egna produkter. För att vara ärlig så har jag tyckt att hon gjorde helt perfekta naglar på de bilder jag sett.

Hur som haver nu har hon startat salong där hon har några av sina tidigare elever vilka hon tycker är bäst som jobbar på nya salongen. På de bilder som jag sett från de tjejerna har det sett bra ut. Då ska ni veta att jag är perfektionist när det kommer till naglar.

Salongen var verkligen superfräsch och fin. Däremot mina naglar blev inte ens okej. Trots att jag bad hen flera gånger fixa till formen så förblev de bu. Det var år och dagar sedan jag var så missnöjd. Vilket resulterade att jag innan mitt gruppmöte gick och köpte filar för att börja försöka rädda naglarna. Redan på bussen hem från mötet hade jag bokat in mig hos Malin i Tyresö. Fy fasen alltså för att hata loss på sina naglar – den är inte alls kul. Har en annan tjej som ska fixa om dessa jag har nu i mitten av februari.

Bu att sova i spöktunneln

Idag skulle vi få en ny stomme till vår soffa då det var fabrikationsfel på armstöden och fattades en skruv. Så igår kväll var vi tvungna att montera ner soffan och plasta in de delar som skulle gå i retur med sopsäckar.

Anna Kalle och Anna Berg bland annat om ni minns Spöktunnel som vi skapade med sopsäckarna bland annat i glastunneln när vi gick på BU den doften låg tät i mitt sovrum igår kväll. Det är alltid samma känsla som kommer när jag bara tar i en svart sopsäck. Trauma de luxe eller vad kan det vara fniss.

Man skulle ju lätt kunna tro att vi plastat in två lik som blev liggandes i vardagsrummet. Fniss…

Bä är bara förnamnet

Vilka tjomar alltså. Eller knäppskallar kanske jag får lov att kalla dem männen som skulle hämta liken och leverera nya soffan imorse. Redan när de ringde förstod jag att dessa personer kan knappt svenska. När de sedan väl var framme gick det inte konversera med dem varken på svenska eller knappt på engelska. Enstaka ord förstärkta med hemmagjort teckenspråk fick det bli. Redan när de skulle in med stora delen blev jag orolig. Hur fasiken skulle detta gå? Bara de inte krockar in i spegeln på ena väggen i hallen. Spegeln klarade sig däremot slog de ner en vas som satt på en väggen bakom glaspartiet.

Suck alltså vilka nötter. Det ända de kunde säga där och då var sorry med en axelryckning. Jo då jag klagade såklart till företaget jag handlat av och ska bli kompenserad. En sak som skulle tagit en timme max tog över tre timmar. Då det blev städa bort allt glas, bygga ihop soffan, kasta skräp och försöka förvara nya soffkuddarna som egentligen inte skulle följt med i förrådet.

Börjar dagen gå åt pipsvängen då går det bara i den melodin hela dagen. Lite så var min härliga torsdag. Bästa var helt klart att sitta och snicksnacka med Marina i timmar på kvällen. Spy gala med en god vän är riktigt skönt ibland alltså. Nog om allt bajs nu. Dags att göra som kungen och vända blad igen för imorgon är det fredag och vinkväll med ännu en god vän.

3 thoughts on “Dissar lite extra denna pissiga dag

Add yours

  1. Ja sådana dagar vill man absolut inte ha. Börjar bli mer och mer att kravet på att kunna svenska försvinner. Tycker det är jättebra att man kommer ut i arbetslivet, men ska man möta andra människor borde man kunna prata så man kan göra sig förstådd. I alla fall en av dom. Surt med naglarna också. Nu får vi hoppas på att helgen blir desto bättre.

  2. Men usch, vilka dagar! Hoppas din fredag blivit mycket bättre!
    Så tråkigt med naglarna. Jag har också bytt ställe efter att ha varit på samma salong i många år. Men så flyttade vi och ja, det blev inte försvarbart att köra så lång för nagelfix. Går nu på ett ställe där det varierar från gång till gång om jag är nöjd. Nu gjorde jag nya för mindre än 1,5v sedan och det börjar redan komma in luft mellan min egna nagel och gelen vilket gör att det liksom blir ett glapp mellan. Såå störigt! Men det är ju inte helt gratis att fixa dem hela tiden så jag får försöka stå ut ett litet tag till! I-landsproblem, jag vet.. Men ibland får man vara lite less 🙂

  3. Man ska få det man betalar för, punkt slut! Och folk som ska in i ens hem ska kunna språket så man kan kommunicera. Så är det bara!

Kommentera

Up ↑

%d