Frös nästan röven av mig

Hej

Alltså hur otäckt är det inte när man går utomhus och känner att man är på tok för tunt klädd. Hemskt såklart. Frös nästan röven av mig igår när jag gav mig iväg bort till Fru Marias Bak på lunchfika. Jag skulle helt klart dragit på mig snöbrallor för att inte benen skulle blivit så kalla. Lätt att vara efterklok inte sant. Det fanns bara en väg att gå och det var snabbaste för att komma in i värmen.

Frös nästan röven av mig

Visst var det vackert i skogen igår men som sagt svinkallt i bara träningstightsen runt benen. Det är inte mycket jag saknar med Uttran och huset men en sak hade jag önskat att jag kunde tagit med mig. Vinterskogen den riktiga skogen och sjöarna som var magiskt att gå runt och följa genom alla årstider. En gång sedan jag flyttade var jag där bara för att gå ett varv men känslan var borta och det kändes mest bara konstigt.

Tider förändras och det är kanske äkta stora skogen jag saknar. Sådan som jag är uppväxt med och egentligen har hemma hos mor och far. Men även dit är det över 40 mil vilket inte går få till i vanliga livet. Visst har vi skogen vid Herrängen men den är långt ifrån äkta gammal stor härlig skog. Well well allt kan man kanske inte få i livet eller så får jag helt enkelt hitta en ny skog.

Gillar alla intiativ till roliga saker

Något som jag tycker om är när det finns liv och händer kul saker i närområdet. Häromkring har vi flera flera bra ställen som kör på en massa roliga saker. Såg igår att Fru Marias Bak börjat med torsdagsklubb. Vilket lätt så roligt. Ska bara försöka lura med mig någon dit en bra torsdag framöver. Lunchen och pratstunden var guld i värmen igår.

Scones är alltid lika gott

Egentligen vill jag helst ha grahamsmjöl i mina scones men den paketen var såklart slut i skafferiet. Men håll med om att nybakta scones alltid är lika gott. Helst med ett gott thé och god ost med marmelad.

5 thoughts on “Frös nästan röven av mig

Add yours

  1. Jag kan sakna naturen som vi hade runt huset. Jag har fin natur runtomkring här också men inte på samma sätt.
    Jag älskar scones men jag är så kass på att baka scones, som tur är så är min man grym på det. Får nog be om att få scones till helgen.
    Kram

  2. Alltid roligt då det ordnas saker sådär. Ja det var svinkallt ute även här. Inte det roligaste att vara ute och gå sådana dagar, men gött då man kommer in sen.

Kommentera

Up ↑

%d