Sida 18 av 365

Hej Hej

Jag sitter i soffan med extra koppen morgonkaffe och klurar på om jag verkligen ska dra mig till gymmet. Benen skriker nämligen träningsvärk de luxe och frågan är väl om de orkar en ny omgång. Tror att jag gör ett försök i alla fall. Igår hade jag en toppen onsdag. Sida 18 av 365 såg ut lite si så här.

Sida 18 av 365

Min onsdag kanske inte går till världshistorien men är helt klart en av de bästa detta året. En riktigt Me Like dag med andra ord. På schemat igår stod en pw till och från Skärholmen, en fika och lunch på IKEA och ännu en gruppsession på RVC. Plus lite annat smått och gott som det alltid blir liksom.

Tänkte avslöja eller tipsa er om att dissa strumpbyxor och köra på träningstights under kjolen såhär års. Alltså vilken tummen upp det blev. Strumpbyxor är verkligen inte min grej. De sitter nästan aldrig bekvämt och det spelar liksom ingen roll om jag köper i en storlek som egentligen är för stor för mig. Därför var jag inte sen att härma en tjej på gymmet i måndags som drog på sig kjolen över tightsen efter sitt pass. Det ska väl då kanske tilläggas att kjolen behöver lite längd för tights under en knälång eller kort minikjol skulle nog inte bli snyggt.

IKEA en vardag på förmiddagen

Att besöka IKEA en vardag på förmiddagen är en höjdare. Lugnt skönt och man kan i lugn och ro kika på det man vill. Plus att det finns gott om plats i både restaurangen och på  alla café. Hur som haver jag fick med mig lite ljus såklart vilket alltid behövs här hemma där det bor ljusknarkare denna årstiden. Jag mötte upp en god vän och vi hann med både en fika och köttbullarna till lunchen såklart. Himla mysigt faktiskt.

Bra session på RVC

Det märks att vi börjar känna varandra nu och blivit trygga med varandra. Gårdagens grupp var riktigt bra alltså. Nu när jag även börjat förkovra mig ännu mera inom ämnet blir det engagerande på alla plan. I sedvanlig ordning blev det en selfie i hissen. Jag tänker att någongång i livet ska jag väl lära mig ta selfie som proffsen.

Veckan Kamilla kort under veckans tankerunda. Frågan är väl egentligen hur tänkte jag här liksom. Men men kortet var fint och jag fick till en bra vinkel på livet just nu och mina känslor kring det.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Sida 18 av 365

Add yours

  1. Strumpbyxor är nog bland det värsta man kan ha på sig. Tights låter faktiskt bättre. Härligt att din onsdag blev så bra för dig.

  2. Nej, nylonstrunpbyxor är ingen hit!!! Brukar säga att det måste varit en man som uppfann dem…. De sitter liksom aldrig där de ska.. Men jag har hört många som tipsar om att ha ett par extra trosor utanpå strumpbyxorna så det ska jag nog testa någon gång! Annars gillar jag tights under klänning!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: