Inte min favorit vecka

Halloj

Nu är vi återigen framme vid söndags kväll. Alla veckor är väl inte tiopoängare så är det. Denna veckan ger inte jag mer än en 5:a faktiskt. Visst har det funnits några riktigt fina stunder men nja inte min favorit vecka. Här har ni garanterat en som ser fram emot nästa vecka med öppna ögon.

Inte min favorit vecka
Veckans återhämtning? 

Här får jag säga mina pass på gymmet och mina pw rundor. Det är så himla skönt och befriande på något sätt att bara få röra på sig och andas frisk luft.

Veckans finaste?

På veckans finaste är svaret lätt som en plätt. Denna vackra klocka från Carolas lilla butik.

Veckans överraskning?

Spontanlunchen som jag blev bjuden på i veckan. Jag gillar överraskningar och bangar inte i första taget när det är kul saker på g.

Veckans feeling?

Försvinn nu då himla gråa trista väder. Tur att raggisarna på fötterna är lite färgglada i alla fall.

Veckans tråkigaste?

Att barnens farfar lämnade jordelivet en dag i veckan. Tråkigt såklart för alla inblandade men samtidigt fint att barnen var med och kunde träffa honom in i det sista. För mig som står vid sidan av nu eller inte har jag stöttat och tröstat barnen. Vi har haft flera fina samtal kring livet, döden och farfar. Vila i frid R. Beklagar sorgen och tänker på alla hans nära och kära.

Veckans snällaste? 

Wille som kom över i torsdagskväll trots en av de sämsta dagarna och hjälpte Tilda med bilen som hade fått urladdat batteri. Du är en sann stjärna älskade lilla stora son. Tänk att jag fick tre helt magiska juveler som växt upp till fantastiska individer. Förhoppningsvis gjorde jag ett rätt där i alla fall.

Veckans fika?

Här måste jag faktiskt säga dessa hallongrottor eller jordgubbsgrottor för vi hade ingen hallonsylt. Men vet ni vad dessa blev kalasgoda. Jag har redan provsmakat medan jag satt och började läsa litteratur till kursen som börjar imorgon.

 

Veckans vackraste bild?

Fanns inte varken många fina eller vackra så det fick bli denna bara för att dammen i parken här hemma är så vacker trots grå bajsväder.

 

Veckans jag?

Text Thank You GIF by Ivo Adventures

2 thoughts on “Inte min favorit vecka

Add yours

  1. Ja att bli fysiskt trött är så viktigt ifall allt annat snurrar. Beklagar sorgen. Ibland är det jobbigare att stå vid sidan av och ändå bär man med sig en stor sorg. Kände så vid mitt barnbarns pappas bortgång. Även min dotter kände så. Dom var ju separerade och alla glömde just henne. Nu hoppas vi på en bättre kommande vecka.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: