Tränade och fick energi

Hej

Jag tänker inte säga mer än att det ösregnade och blåste hela förmiddagen igår. Vet inte hur länge jag velade om jag skulle ge mig iväg på en extra runda eller gå till gymmet. Men tills slut tog jag mig i kragen och gick till gymmet. Tränade och fick energi. Egentligen spelar det ingen roll hur man känner sig innan för träning är fasiken en jäkla energiboost.

Tränade och fick energi

Det är en himla bra känsla när jag och bara två tjejer till är inne på tjejavdelningen på gymmet. Ingen stress eller väntan på att göra vad jag tänkt göra. Stundtals märker man inte ens av att de andra var där. Så himla nice alltså.

Vad ger ny energi

Vi har mycket att vara glada över.  Det sägs att vi föds lyckliga och att det är vårt naturliga tillstånd. Så egentligen behöver vi inte allt det där som vi jagar efter i tron om att vi ska bli lyckligare. Kan du som jag ibland känna att energin tryter och att livet känns allmänt grått, trist och deprimerande?  Vädret har sänkt mig dessa dagar massor. Bu på det alltså. Då om någon gång behövde jag några praktiska råd som kunde hjälpa mig att återfå balansen.

Många tips handlade om att ge sig sig och låta sig själv få vara och känna in sig själv. Säkert toppen och kanon men för mig handlar det om att vara i görande, äta bra och få tillräckligt med sömn.

Topp fem på min energilista
 • Skratta och umgås med bra människor
 • Vara utomhus och andas genom att ta en promenad eller sitta på ett café med någon vän
 • Röra på mig – vara i görande vare sig det är stort eller litet
 • Våga önska och drömma
 • Ta timeout när jag känner att jag faktiskt behöver andas och hämta ny kraft

Vad har ni för tips för att hämta ny energi? Tipsa mig gärna.

 

5 thoughts on “Tränade och fick energi

Add yours

 1. Visst är det så! Både att vädret sänker oss och att rörelse ger oss energi.
  Att åka till vatten, helst havet, ger mig energi och ett lugn. Spelar ingen roll vilken årstid det är eller hur vädret är för vid havet finner jag alltid lugn.
  Att vara kreativ ger mig också energi.
  Att sitta i soffan och titta på film ger mig dock inte energi men ändå så är det så lätt att hamna där när energin är låg. Så dumt!
  Hoppas att din dag fortsätter vara fylld av energi!
  Kram

 2. Jag har inget att tillägga. Kanske att spela hög musik och sjunga med i 🙂 Träna, frisk luft men även tid för återhämtning är mina tips.

 3. Jag har också tänkt att börja på gym men vet inte riktigt när jag skulle ha tid. :/ är ju själv med barnen i princip alltid…

 4. Så många bra tips du ger! Mina tips är att bejaka sin kreativitet i vilken form den nu än må vara. Att ägna sig åt något som älskar så mycket att göra att man glömmer tid och rum.

Kommentera

Up ↑

%d