En av mina mest onödiga dagar

Hej

Jag brukar inte vara den som gnäller om vädret. Utan är den som tycker att de flesta väder kan vara okej och älskar alla rena årstider. Men just nu när det inte är vinter utan bara slask, grått och trist ruttnar även jag. En av mina mest onödiga dagar känns det som jag hade igår. Det var inte förrän på kvällen som jag kom igång med livet skulle jag säga.

En av mina mest onödiga dagar

När det är konstant mörker blir jag riktigt låg. Det blir liksom inte mycket vettigt gjort för min del. Jag kan nästan räkna på fingrarna det som verkligen varit av värde som jag sysslat med. Ett viktigt samtal blev av vilket var bra att jag tog tag i. Den första boken till kursen jag ska läsa fanns att hämta på biblioteket så den hämtade jag. Plus att jag städade lite ordentligt här hemma.

Bästa var nybakta tekakor

Ni hör ju själva om det bästa jag gjort på hela dagen var att baka tekakor då har jag inte haft mycket för mig liksom. Hua alltså nu vill jag ha sol och värme igen.

Alla dessa hjärtan

Andevärlden finns alltid vid vår sida. Ibland ger den oss små tecken för att uppmärksamma oss om något eller så skickar den bara en liten hälsning. Börja inte, leta efter dem de visar sig om ni bara är öppna för tecken. Vad betyder det att se ett Hjärta? Att se hjärtan är i sig ett tecken på att man väljer att fokusera på det vackra och kärleksfulla runt omkring sig. När jag berättade för min vän som är medial sa hon. Hjärtan i alla former gör sig påminda.  Universum eller någon från andevärlden ger dig budskapet att du är omhändertagen och älskad. Så fint och skönt att höra samtidigt som det är lite små läskigt med andevärlden så fascinerar den mig enormt mycket.

 

2 thoughts on “En av mina mest onödiga dagar

Add yours

  1. Jag blir också väldigt låg av detta vädret. Här är allt bra grått och solen tar sig inte igenom en enda gång. Sen kommer ju värken ovanpå det så ja det får gärna bli sol och värme igen.

    Ett tag stötte jag på gråa fjädrar hela tiden, minns att jag funderade mkt på vad det kunde betyda. Så jag frågade en som är medial och hon sa att det betyder att jag ska hitta lugnet inom mig för att råda bot på kaoset utanför. Det ligger mkt i det när jag tänker på hur jag mådde då.
    Kram

Kommentera

Up ↑

%d