Bye bye första vecka av 2023

Hej

Har ni lika svårt som jag att inse att året redan dragit igång på allvar. Det går fort alltså och gäller verkligen att hänga med i svängarna. Bye bye första vecka av 2023. Om denna vecka började i lagom takt så kommer nästa dra igång med buller och båg. Tilda börjar skolan imorgon igen och även mina aktiviteter börjar nästa vecka.

Bye bye första vecka av 2023
Veckans återhämtning?

Härliga promenader i det vackra vintervädret som vi hade.

Veckans finaste?

Dear Havanna som Jill Johnson sjöng tillsammans med sin dotter under sin show på Cirkus.

Veckans överraskning?

Alla hjärtan som återigen börja dyka upp lite överallt för mig. Jag är lika tacksam varje gång jag ser dem.

Veckans shopping?

Mina nya kuddfodral som jag fortfarande väntar ska komma med posten. Jag tror att de komma bli kanon i soffan.

Veckans feeling?

Känslan denna veckan har varit att vänta in allt som ska börja. Vänta in nya tiden på ett konstigt sätt. Svårt att förklara men lite si så.

Veckans tråkigaste?

Måste ändå vara att barnens farfar och min gamla eller ex svärfar är riktigt dålig just nu. Svårt att veta hur jag ska eller borde förhålla mig till det. Men jag gör så gott jag kan och peppar barnen att försöka umgås så mycket de kan med honom just nu. Beklagar verkligen och sänder en tanke till alla hans nära och honom själv.

Veckans roligaste? 

Tro det eller ej men att sitta med Tildas Lillan album var riktigt roligt.

Veckans fika?

Alla dagar i veckan årets första semla som jag mumsade på efter jag var på provtagning i veckan. Jag är galet förtjust i just semlor.

Veckans vackraste bild?

Denna var inte lätt då jag knappt tagit några bilder på hela veckan.

Veckans jag?

Lika illa här inga bilder på mig själv. Bu på det faktiskt. Räknas en bild på armen med plåstret efter provtagningen kanske?

5 thoughts on “Bye bye första vecka av 2023

Add yours

  1. Bra vecka, men så tråkigt att höra om dina barns farfar. Alltid svårt då relationer ändrar på sig, men konstigt om det inte skulle göra ont.

  2. Jag har också lite svårt att inse att nya året har rullat igång. Har också en känsla av att vänta in saker som ska börja. Härligt att du ser så många hjärtan!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: