Semla från Thelins

Hej

Ny dag nya äventyr så även idag. I natt sov jag urkass måste jag bara säga. Jag vaknade till hur många gånger som helst och även Tilda verkade snurra runt i sängen. Självklart somnade jag till och sov gott sista timmen innan min klocka ringde. Provtagning på Vårdcentralen inför min kommande operation stod först ut idag. Inte det lättaste att fasta inför proverna just därför bjöd jag min på en semla från Thelins. För visst är det så att duktiga flickor får välja en sak efter de varit hos doktorn.

Semla från Thelins

Brukar ni också köra så att när man varit hos läkaren eller tagit prover får man en present eller blir bjuden på godfika? Så körde vi alltid med barnen när de var små och det måste ju såklart även gälla mig själv eller hur. Väl hemma i soffan sitter jag nu mätt och så belåten efter min frukost semla och kaffe. Att äta semla till frukost hör väl inte varken till vanligheterna eller till det bästa man kan välja. Men attans vad gott det var alltså. Tänk om jag skulle försöka bli semmeltestare även i år vilket jag var för något år sedan.

Finaste Långbro Park infotavlan

Aldrig har väl informationstavlan vid dammen i Långbro Park varit så fin som idag. Ni som vet känner ju till att jag är en nörd på hjärtan. Nej vet ni vad nu tänker jag vara så snäll och smart att jag kryper ner under täcket och stänger mina blå en stund.

4 thoughts on “Semla från Thelins

Add yours

  1. Klart du ska unna dig nåt efte rprovtagnngen. Semlor är ju galet gott, men ska försöka att inte överäta i år. En får det bli, sen är det bra. Hoppas proverna var bra också

  2. Ja doktorsbesök och provtagningar måste helt klart kvalificera till frikostiga belöningar såsom att bejaka sina smaklökars begär. Provsmakare borde man förresten få vara för allt som är gott😆

  3. En semla lät ju inte helt fel faktiskt och har man varit och tagit prover hos läkaren så har man gjort sig förtjänt av en belöning tycker i alla fall jag

Kommentera

Up ↑

%d