Orange eller gräsgrön liten väska

Halloj

Vilket underbart vinterväder vi haft i Stockholm idag. Solen har strålat och marken har haft ett tunt knastrigt vintertäcke. Vilken ska jag välja orange eller gräsgrön liten väska? Idag blev det en tur ner till IKEA och Kungens kurva. Så himla härligt med en podd i lurarna när man är ute och går.

Orange eller gräsgrön liten väska

I butikerna börjar det komma in så mycket vårfint just nu. Ja jag vill shoppa både det och det. Jag såg bland annat två små väskor inne på Lindex som jag är riktigt sugen på. Tänker att jag kanske får skriva upp en av dessa på önskelistan till jag fyller år. Tror att jag lutar mer åt den i orange. Vilken gillar ni bäst grön eller orange?

Blå måste vara min vårfärg

Det sägs att alla ska ha sina färger och idag kom jag på att ljusblå måste vara en av mina färger lika så gul. Varje vår landar jag i att jag köper något i ljusblått och drömmer om den ultimata gula kostymen. Även idag fastnade jag i blått. Inne på HM hittade jag fina kuddfodral i vitt och ljusblått. Tyvärr så köpte jag dem inte i butiken. Väl hemma ångrade jag mig och klickade hem dem istället. Som extra bonus hade jag några bonuscheckar att använda vilket bidrog till att jag bara gav 30 kr för dem. T

 

Tycker så mycket om min kloka vän

Ikväll har jag suttit i timmar och pratat om livet. Jag är så tacksam för att jag har så fina vänner. Vad skulle jag göra utan dem? Finns det något bättre än att bara snick snacka i timmar?

3 thoughts on “Orange eller gräsgrön liten väska

Add yours

  1. Jag älskar den där gröna färgen! Äppelgrön! Eller gräsgrön! Men jag måste säga att jag blev lite tveksam här för den orangea ser väldigt pigg ut!

  2. Håller nog med dig om den orange färgen. Piggar helt klart upp. Har så svårt att se att det snart är vår, men det går ju fort nu.

Kommentera

Up ↑

%d