En bit av Julen 2022

God fortsättning

Träningsbyxorna är på igen eller mysbrallorna som jag lika gärna skulle kunna kalla dem. I stort sett bor jag i träningstightsen hela dagarna. Jag har nyss kikat på nya Beck-filmen och gosat ner mig i soffan.  En bit av Julen 2022 har redan passerat och nu väntar de lata dagarna. Skönt att få andas livet igen så sakta.

En bit av Julen 2022

I år var andra året för mig som separerad med barn eller vad man nu säger. Ni som vet vet att livet och de stora traditionerna blir lite annorlunda när man lämnar eller delar på sig som par. Vi gjorde som i fjol vilket jag var glad för. Uppesittarkvällen här hemma och halva julafton. Sedan blev det hos syster med hela tjocka släkten idag.

Sämsta vinsten man kan vinna

Jag vet att man inte ska vara otacksam för det är inte särskilt fint. Men hallo hur kul är det att vinna en ny lott på bingolotto? Visst kanske min nya lott när jag väl hämtar ut den generar i en vinst men man vet ju liksom aldrig. Fast jag måste erkänna att jag tyckte att jag i alla fall kunde fått vinna 100kr i kontanter som Tilda vann. För med en sådan vinst kan man liksom själv välja vad man vill vinna.

Hur gick det för er? Blev det någon bil eller färgfemma vinst?

Vi hade varit snälla i år igen

I sedvanlig ordning hade tomten lämnat fullt med klappar under granen även i år. Jag blev jätteglad för mina fina klappar. Tror även att barnen blev nöjda över sina presenter. Efter jullunchen åkte mina juveler till R i huset och firade vidare.

En av mina vänner som också blev ensam en stund över julen kom över så vi snick snackade och kollade film och drack lite bubbel. Himla mysigt måste jag säga.

På kvällen kom Tilda tillbaka hem och vi fastnade i soffan långt in på småtimmarna. Tack alla för en fin fin julafton.

Julklappsspelet var jag usel på

Idag på juldagen sov vi länge länge innan vi åkte över till syster med Marcel. William stannade hemma då han varit sjuk hela veckan och fortfarande inte känner sig 100. Alltså hur dåligt kan det gå för mig i spel. På julklappsspelet gick det åt pipsvängen för mig, Rulle och Tilda. Vi blev liksom utan någon klapp.

Trots att pappa eller morfar startade en ny tävling för oss förlorare så vann varken jag eller Rulle. Tilda vann vinsten pappa tävlade ut såklart. Tror att tärningen måste varit riggad eller något i den stilen.

Wille som var hemma sjuk vann en vinst efter att jag och Julia spelade hem en till honom.

6 thoughts on “En bit av Julen 2022

Add yours

  1. Mysig jul det blev för er. Jobbade ett par timmar igår, och idag blir det ett dygn här på jobbet. Firade lite med två av mina barn och ett barnbarn.

  2. julklappspelet är roligt men trist att bli vinstlös, såg ut som du haft en trevlig julafton i alla fall och nej, här spelar vi inte bingolotto..

  3. Vi har inte spelat bingolotto på säkert 20 år, när barnen sålde genom sina idrottsföreningar typ… Några julklappar blev det inte heller, men vi har ju en resa att se fram emot 🙂

  4. Låter som en mysig jul! 🙂 Jag är nog en av få som inte spelar Bingolotto och det känns som att många bara vinner en ny lott, trist.

Kommentera

Up ↑

%d