Dan före dan före dopparedan

Hej igen

Tror jag minsann att jag får säga. Det har ekat tomt från mig här inne av lite olika anledningar. Dan före dan före dopparedan – hur sjukt är inte det? Jag som verkligen tyckte att jag var i fas och värmde upp december på bästa sätt i några veckor stannade av. Det var mycket på alla plan i livet och julkänslan fick stryka på foten liksom. Men men jag lovar att det ska bli julmys och uppesittarkväll och julafton även här hemma igen.

Dan före dan före dopparedan

Klapparna är klara eller jag ska bara hämta två imorgon i butik vilka är reserverade så det är lugnt. Nu hoppas jag så tummarna värker att Wille blir frisk bara. Han har varit sjuk hela veckan. Övriga klapparna ska hämtas i postutlämningarna under dagen. När barnen är stora och vuxna är det inte samma jakt på klappar som förr.

Jag säger det till mig själv nästan varje jul att jag så gärna skulle vilja resa bort till solen över denna helgen. Vem vet en bra jul kanske jag firar på Bora Bora. Hur skapar man bästa julen egentligen? Såg ett himla bra recept på en God Jul som jag delar här.

Tungt att komma till insikt

Igår var jag duktig och gick till och från gruppen i Skärholmen. Jag hann även med att ta en snabbfika med Sanna vilket var länge sedan nu. Igår var det tungt på gruppen. Jag fick mig en tankevända som tog hårt på mig. Spring i benen är eller har kanske inte alltid varit en fördel när jag sprungit ifrån mig själv så många gånger. Förr eller senare kommer livet och det man varit med om och lagt i ryggsäcken i fatt en.

Vilken himla tur för mig att det är så fina personer med i samma grupp och vi fångar varandra när vi faller samtidigt som vi gör våra resor parallellt.

Alltså hur tänker folk….

Ibland kan i alla fall inte jag förstå hur människor tänker när de bara kommer och lastar av en massa skit där de tycker det passar. När jag gick till Skäris igår gick jag förbi en mindre skåpbil som stod parkerad vid en parkbänk på gångvägen. Så för det första ska de absolut inte vara där och köra. Ur bilen klev två personer som började kasta ur saker ur bagageluckan.

Hallå vad håller ni på med hade jag önskat att jag vågade ropa åt men så modig var jag inte. När jag återigen gick förbi bänken på vägen hem hade det tydligen blivit en hel soptipp där. Jäklar alltså vad jag ångrar att jag inte tog regnummer på bilen eller hade smygfilmat dem när de var i farten.

Skärpning och Dubbla fy skäms på dessa idioter som gjorde det så här trevligt….

Grrr…

 

3 thoughts on “Dan före dan före dopparedan

Add yours

  1. Håller med dig om det där med julen som kom av sig. Fattar inte vad som hände. Själv jobbar jag hela helgen men ska hinna med lite jul ändå tänkte jag

Kommentera

Up ↑

%d