Helgen sprang förbi

Hej Hej…..

Ni anar inte vilken lugn och skön helg jag unnat mig. Den var så välbehövlig på alla plan. Helgen sprang förbi skulle jag kunna säga. Julafton på lördag och just nu känns julen inte som jag önskar och vill den ska göra. Jag vill nästan springa förbi den och hamna i mellandagarna istället. Samtidigt som jag verkligen vill ha julkänsla på Kamillas sätt.

Helgen sprang förbi 

Eller så var det just precis det helgen inte gjorde utan att jag hämtade hem mig själv och landade i vissa saker. Halv medial är lite knepigt ibland måste jag säga. Särskilt när jag inte vill eller vågar ta den kunskapen till mig fullt ut. Denna helgen har varit flera händelser som gått i den banan. Just därför är det skönt att ha en vän som är medium och kan guida mig när jag behöver det.

Staren förföljde mig

Allt började i fredags när jag var ute på en runda innan ett telefonmöte. Då jag strax utanför porten mötte en stare på räcket vilken satt så stilla och framför allt kvar fast jag svängde runt framför den. Så stilla och orädd att jag kunde ta en bild utan vidare. Jag blev lite paff och samtidigt förvånad för småfåglar brukar flyga så fort något viftar i dess närhet.

Borta vid min gamla lägenhet stannade jag till för att ta upp telefonen och svara på telefonmötet. När staren kom igen och satte sig på ett elskåp mitt framför mig där jag ställt min kaffekopp för att kunna svara i telefonen.  Det måste nu tilläggas att  det nästan är en kilometer eller 1,2 km mellan dessa bostäder. Precis som den ville mig något. Frågan var bara vad liksom. Väl hemma igen efter möte och gymmet öppnade jag balkongdörren för att släcka en liten snögubbe som går på batterier då satt det återigen en stare på räcket.  Nu var det till och med lite för mycket stare för mig.

Enligt min vän som är medium betyder kontakt med en stare – Genomför nya ideer. Upptäck dig själv och dina möjligheter. Flytta.

Fredagspromis med fredagskillarna

I sedvanlig ordning blev det en pw med Alex&Sigge i lurarna. Ljuset i fredags var magiskt mot den vita krispiga snön. Tänk om jag tagit en fotorunda istället men det fick duga med mobilkameran.

Fredagsbubbel framför facetime

Det hör inte till vanligheterna att jag i dagens läge hoppar av saker som egentligen är kul. Men så blev det jag hoppade av och gav mig själv egentid för att jobba vidare med mig själv enligt den rehab jag gör. Så inga fester eller partyn för min del denna helgen. Skönt faktiskt måste jag säga. Men däremot så drack jag och en stjärna i mitt liv ett glas bubbel framför facetime. Vilket funkade himla bra och blev mysigt.

Soffhäng med pluggböcker och tv:n

Vilken mysig söndag det blev med både plugg och älskade Musikhjälpen som stod på hela dagen. Älskade årets programledare verkligen. Vilken kombo de tre var tillsammans. Lite grattis också till Argentina till VM guldet men satan i gatan vilken finalmatch det blev alltså.

Grattis även till LO som vann årets Robinsson.

 

 

5 thoughts on “Helgen sprang förbi

Add yours

  1. Det är lite läskigt då sådant händer. Har varit med om ett par saker sista tiden som jag inte kunnat förklara. Ibland behöver man påminnas om olika saker och då kommer de där tecknen.

  2. Lugna helger behövs då och då, gör att landa. Jag behöver dem mer nu än för då allt skulle gå i 110 förr. Men ett glas bubbel finns det alltid plats för.
    Min dotter älskar musihjälpen nästan 24/7 själv har jag liksom inte fastnat för det.
    Spännande med starens budskap!
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: