Basaliom semla och vinglögg

Hej

I natt sov jag så himla gott. Vet faktiskt inte när jag sov så bra senast. Väckte Marcel med ett ryck imorse när jag såg att han höll på att få parkeringsböter. Ut på balkongen flög jag och stoppade p-vakten innan Marre hann ut till bilen. Basaliom semla och vinglögg så får jag nog sammanfatta min onsdag. Som trots att jag fick besked om att märket på bröstet var en hudtumör av basaliom cancerform var riktigt bra.

Basaliom semla och vinglögg

Basalcellscancer kallas också basaliom. Det är en form av hudcancer. Sjukdomen är inte livshotande. Det är ändå viktigt att få behandling. Jag ska operera bort min lilla prick eller märke vad man nu kallar dem i mitten av februari. Med facit i handen var det inte så klokt att pressa järnet alla timmar i solarium i ungdomen. Tips nummer två från mig – Använd solskyddsfaktor när du är i solen.

Every image tells a story

Innan mitt besök på Hudläkartjänst igår hann jag med en fika i Gamla Stan med en kompis och ett snövarv på stan. Det snöade friskt i Stockholm igår och var riktigt kallt så det bet i kinderna stundtals. Fika och vinglögg på Fika & Wine.  Jag måste ärligt säga att kaffe med semla och vinglögg kanske inte var bästa kombon men visst fasiken var det mysigt att glida in på detta nya favoställe för mig och andas en stund. Eller kanske mest värma upp oss lite.

Finaste julgranspyntet 

Ärligt talat vet jag inte vad som är grejen med mig och alla dessa hus i olika former. Jag är fullt medveten om att vi har för många men jag kan bara inte låta bli dem. Eller igår kunde jag faktiskt det då jag ångrar mig bittert och bestämt att jag ska smita förbi i helgen och köpa med dem hem. Things är en inredningsbutik som jag är förtjust i mycket för att de ger mig så mycket nya tips och ideér.

Jag både vill tro och hoppas att det bästa inte hänt ännu. En vacker bra dag då ……

 

6 thoughts on “Basaliom semla och vinglögg

Add yours

  1. Tur du kollade upp det och att det är lätt att fixa 🙂 Semla, glögg och kaffe kanske inte är den första kombinationen man tänker på, men det kanske funkade det också

  2. vad skönt du sovit så bra, så härligt när man vaknar och känner att man fått den sömn man behöver. ja men dom husen var ju super söta ju 😀

  3. Min mor har också hudcancer och hon har alltid smort in sig med solskydd och hon har aldrig legat i ett solarium. Jag förstår att risken är större om man inte använder solskydd och/eller solar solarium. Vad jag menar är bara att man alltid ska kolla upp märken som kommer oavsett om man har varit rädd om sin hud eller ej.
    Jag hoppas att du får samma goda hjälp som min mor har fått.

    De där husen är så söta! Jag har tittat på många men aldrig köpt. Jag misstänker att om jag började köpa husen så hade jag inte kunnat sluta.

    Kram på dig

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: