Guldmedalj för hållbarhetsbetyg

” Inlägget är i annonssamarbete med ColliCare.se ”
Hej

Vägtransport är den vanligaste transportlösningen och kombineras ofta med andra transporttjänster. En tanke som slog mig när jag åkte hem från stan idag var – Tänk vad många transporter extra det måste bli kring juletider med lastbilstransport. Tomten måste såklart få iväg alla sina klappar till alla som varit snälla under året. Guldmedalj för hållbarhetsbetyg för andra året i rad säger ganska mycket om ett företag.

Guldmedalj för hållbarhetsbetyg

Hållbarhetskraven expanderar och det gäller för företagen att vara beredda och hänga med både för sin egen skull men även för hela vår värld varande. Miljömässiga, sociala och etiska prestationer – eller hållbarhet – är en viktig faktor för smarta affärer idag. ColliCare är ett  logistikföretag med tjänster inom både sjöfrakt, tågtransport, vägtransport in- och utrikes bland annat. De deltar en gång varje år i en granskning från EcoVadis för att fastställa ett hållbarhetsbetyg. 

Tänker att jag tipsar tomten om dem för vem vill inte använda sig av guldmedaljörer som kan sin grej fullt ut på alla plan liksom.

Miljövänliga transportalternativ

Många med mig tänker och känner ett stort ansvar att använda sig av miljövänliga alternativ när den möjligheten finns. Varför ska kunder välja ColliCare? Svaret på den frågan är enkel de har en stor stor  kompetens inom logistik med grönt fokus. Samt att de består av engagerade människor som vill vi ge sina kunder den bästa kundservicen på marknaden. De gör sina transportalternativ grönare genom att flytta mer gods från att åka längs vägarna till sjöar och järnvägar.

Köra lastbil på min bucketlist

För några år sedan skapade jag mig en bucketlist med då 50 punkter. Inga fick eller får plockas bort eller läggas till förrän listan är avklarad. En punkt är att köra lastbil eller det står faktiskt att jag vill lära mig backa med en lastbil runt ett hörn utan att faila. Just nu går det lite trögt med den punkten men en dag kanske jag har det där körkortet eller får öva mig fixa hörnet med lastbil. Detta är såklart inga som helst problem för förarna hos kör för ColliCare och tur är väl det.

 

KRAM

 

 

2 thoughts on “Guldmedalj för hållbarhetsbetyg

Add yours

    1. Oj att du har den på din bucketlist, tycker det låter skrämmande att backa med en lastbil men sen tycker jag det verkar läskigt att köra vanlig bil så, därför jag inte har körkort hHa =) kanske kommer

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: