Lusse Lelle elva nätter före jul

Hej

Lucia idag utan luciatåg irl för min del. Däremot så såg jag en kort stund imorse. Men det räknas inte i min värld nästa år ska det bli något tåg för min del. För visst vill jag höra Lusse Lelle elva nätter före jul som jag gjorde när barnen var små och jag huserade i förskolans värld.

Lusse Lelle elva nätter före jul

Bara för att få mysa lite extra hemma i soffan framför Musikhjälpen har vi ställt fram våra tärnljus som lyser på ena bordet. Mys mys med andra ord. På tal om Musikhjälpen så är jag lika frälst som i fjol. Jag bara älskar det. Så himla mysigt att den på tv:n hela tiden när vi är hemma.

Tänker att jag återigen bjuder på mina finaste bilder från Lucia genom åren. Finaste Lucian ever är såklart Tilda när hon var skolans Lucia. Jag själv som femårig Lucia var också ganska liten och gullig.

Dags för lite eftertanke

Snart är året slut och 2022 ska knytas samman. Nya beslut behöver tas inför framtiden. Ska jag våga mig på att plugga lite? Är jag av eller på både det ena och andra? Just det jag behöver också få till något underlag till samarbetet som måste ut imorgon.

 

 

7 thoughts on “Lusse Lelle elva nätter före jul

Add yours

 1. Det var så mysigt att börja dagen med luciatåg i kyrkan. Det är speciellt när barnen går luciatåg.

  Jag borde också sätta mig ner och knyta ihop året. Mkt bra idé så tack för påminnelsen.
  Kram

 2. Har inte alls den där Luciakänslan som jag hade förr. Tråkigt tycker jag, men då vi var unga var ju Lucia en stor helg, något som försvunnit nu.

 3. Vilken söt bild på dig som Lucia när du var fem år🥰
  Jag har också en hel del att försöka knyta ihop till nästa år, för förändringens vindar lär fortsätta blåsa.

 4. Ja herregud året glider mot sitt slut. Redan? Så snabbt det gått. Men först jul och nyår 😉 åh härlig bild 🥰 inte sett något Lucia än men imorgon är det dags på sonens förskola

 5. Jag har verkligen sett fram emot Musikhjälpen i år, ändå har jag knappt sett/lyssnat något alls hittills. Jag har behövt tyst runt mej för att kunna skriva och sedan har jag sovit en del för att läka ögonen. Ska försöka ha på det lite mer imorrn.

 6. Det blev ingen lucia för mig. Men jag kommer ihåg att det blev en del både på dagis och i skolan. Men inte sedan jag blev vuxen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d