New York eller Tokyo

Halloj

New York eller Tokyo den är skit enkel för mig New York alla dagar i veckan. Japan eller Asien över lag har aldrig lockat mig. Vad säger ni New York eller Tokyo? Idag gav jag mig ut på en riktig runda igen efter några dagar i raggisarna hemma i soffan sjuk. Den vintertid nu kommer det är en sak som är säker. Jag verkligen älskar alla årstider och tycker de har sin tjusning på sitt sätt.

New York eller Tokyo

Egentligen har inte någon av de städerna lockat mig men nu i dagarna har jag fått lite vittring på New York. Tänk om jag skulle ta och flytta över och bo där i sex månader bara si så där. Tanken på att följa med dit över lät spännande men i nästa sekund helt galet och orimligt. En vacker dag skulle jag så gärna vilja åka till Michigan och uppleva de gamla bomullsplantagerna i den Amerikanska Södern. För att lugna alla det blir inte någon tripp over there för min del.

Den vintertid nu kommer

Med lurarna i öronen och kameran i andra gick jag runt runt och fotade vintern och snicksnackade om livet. Vilket jäkla dröm kombo i det vackra vinter vädret. Jag nästan studsade av lycka när jag kom hem igen. Att gå runt på skaren på snön är magiskt. Undrar om det kändes så för Jesus när han gick på vattnet.

Gå runt på Långsjön

När jag kom bort till Långsjön idag blev jag nästan lite smått chockad. Isen låg så tjock att människorna redan börjat ploga isbanor. Folk gick runt, åkte skidskor och många skidade runt runt. På några ställen satt grupper och pimplade fisk och fikade på isen. Alltså wao så mysigt. Själv gick jag bara runt en kort sväng. Jag är trots allt lite små skraj för tänk om isen inte skulle hålla.

Dags att släcka adventsljusen så de inte brinner ner för långt.

Ha en fin fortsättning på advent nu.

KRAM KRAM

4 thoughts on “New York eller Tokyo

Add yours

  1. New York säger jag med, men skulle vara roligt att besöka Tokyo också. Vad vintrigt ni har i Stockholm. Så långt har vi inte kommit här kan jag ju säga.

  2. Oj, har. I då mycket vinter att man kan åka skridskor. Hörde av gästerna idag att det var 7 minus nu ikväll när de kom. Alla burr och huttra när de kom in.
    Vill till Nrw York men faktiskt vill jag även till Tokyo och Japan. Min reselista är lååååång vart jag vill åka.
    Kram Kajsa

  3. Jag älskar New York och har varit där många gånger. Tyvärr var det lite sämre sist, tyckte att mycket förändrats. Men jag skulle absolut lätt kunna tänka mig några månader där.
    Skulle dock gärna också vilja uppleva Tokyo någon gång!

Kommentera

Up ↑

%d