Fick lämna walkover

Hej

Jag som hade så många roliga saker framför mig både i torsdags och idag fick lämna walkover. Redan i tisdagskväll kände jag att det varit to much på alla håll och kanter de senaste veckorna. Den där härliga väggen var inte långt borta. Jag har liksom redan sprungit rakt i i den två gånger tidigare och ville verkligen inte det igen. Men precis som i vanlig Kamilla ordning stod jag upp och körde min monster onsdag. Vilket var det dummaste jag kunde gjort för sedan i onsdagskväll har jag legat med sprängande huvudvärk. Så illa att jag till och med kräktes i dag några gånger. Well well nu är det bättre och huvudvärken är lättare så jag kan vara hålla mig på benen.

Fick lämna walkover

Lite småsurt men jag erkänner och vet med mig att jag gasat för mycket. Hemma i soffan har jag som säkert många med mig streck kollat på Harry och Meghan på Netflix. Det sägs att mycket är fel med bilder och inslag som inte kommer från deras liv utan andras händelser och liv. Vilket må vara sant men jag som är en sann monarkist kan inte låta bli att tycka om dem och fascineras deras liv och val i livet. Har ni kikat? Vad tycker ni?

Anna som har namnsdag

Sveriges allra vanligaste förnamn för kvinnor är Anna. Så grattis till mig själv då som heter just så bland annat. Annadagen är den dagen då flera viktiga julförberedelser inleddes förr i tiden. Julölet skulle provas, lutfisken skulle läggas i blöt och det var dags att sätta igång med både jultvätten, julbaket samt att ljusen till jul skulle börja stöpas.

Har ni påbörjat och ligger i fas med allt detta inför julen? Själv lär jag få underkänt då jag enbart tvättade en maskin tvätt men den kan knappast räknas som jultvätt. Tyvärr så blev det inte mycket till namnsdagsfirande för mig heller då jag varit och fortfarande är skruttig.  I tisdags gjorde jag egen choklad som jag plockade ut ur frysen och delade idag men endast en liten smula slank ner. Men visst ser den allt god ut.

Vinruta fröer är jag mästare på

Min monster onsdag började ganska bra eller var väl egentligen bra hela dagen förutom att jag knappt hann andas och illamåendet stod mig upp i halsen efter lunchen. I vilket fall som helst så var min promenad till Vinterviken vacker längs Trekanten där isen precis börjat frysa till igen.

På jobbet på Vinterviken skulle det sorteras fröer idag. Vinruta blev min lott. För att vara ärlig så hade jag inte en susning om hur den växten såg ut irl. Men nu ni så vet jag och kan en del om den. Mina fingertoppar doftade den speciella doften efter fröerna hela dagen. Om den var nice eller inte hade jag svårt att avgöra.

5 thoughts on “Fick lämna walkover

Add yours

  1. Grattis på Anna-dagen! I år blir det bara adventsljusstakar som pynt och knytis på julafton. Jag orkar inte mer, så det får duga.

  2. Jag är verkligen inte i fas. Ligger efter med så mycket, Oavsett så blir det jul trots allt. Du måste vara rädd om dig, men verkar som du lärt dig hur hård den där väggen är. Har varit där och vägrar gå in i den igen. Då får andra runt omkring mig tycka att jag är lat och tråkig.

  3. Det är så viktigt att lyssna på kroppen, jag hoppas att jag från och med nästa helg kan ta det lite mer som det kommer. Mycket har hänt i år och jag (kroppen behöver återhämtning känner jag 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: