Köttade järnet på gymmet

Hej

Alltså hallååå vad tog denna måndag vägen. Nu med facit i handen kom jag på två saker som stod på min inofficiella lista högt högt upp. Vilka såklart när de inte blev nedskrivna missades. Suck på mig själv alltså. Köttade järnet på gymmet. Idag tog jag ut min totalt på gymmet. Så illa att benen knappt fixade trappan ner vid centrum.

Köttade järnet på gymmet

Tidigt i förmiddags hade jag möte med min rehabkoordinator. Så jag tyckte att jag själv var smart och åkte i träningskläder under blottarkappan. Kappan som fått det namnet av mig eftersom den är så gigantiskt stor och plufsig. Superskön men på gränsen för stor alltså. Själv tyckte jag att jag var super smart som slog två flugor i en smäll. Men i ärlighetens namn var det nog inte mig grej att åka på möte i träningstightsen.

gymmet idag körde jag en hel del nya övningar och körde mycket med vikter bland annat. Gissar jag rätt lär jag knappt kunna gå imorgon eftersom jag knappt kunde gå i trappor efter dagens monsterpass. Men alltså fasiken vad man känner att man lever och är duktig när man kör på bra på gymmet. Jag får nog nästan ge mig en klapp på axeln.

Lång till morgonkaffet

I morse var kön på EH extra lång nästan så jag kom för sent till mitt möte. Men om man verkligen behöver sin goda cappucino så måste snällt vänta på sin tur.

Pepparkakshusen klara

Testidén med pepparkakshusen blev klar igår och blev ganska bra. Nu ska den bara presenteras imorgon.

SOV GOTT

 

 

4 thoughts on “Köttade järnet på gymmet

Add yours

  1. toppen att du kom iväg och tränade i alla fall, sedan är det lätt att överanstränga sig men det är en annan sak. Pepparkakshusen såg riktigt fina ut

Kommentera

Up ↑

%d