Bonusfamiljen och pyssel

Hej

Senast skrev jag om att sakta ner när livet snurrar på lite väl fort. Det är viktigt med återhämtning men samtidigt behöver jag få snurra runt och vara aktiv. Jag kallades ju inte speed för ingenting liksom. Bonusfamiljen och pyssel. Igår hade jag en snabbt möte på förmiddagen följt av en sväng till Liljeholmen för att bland annat köpa kjolen som jag skrev om häromdagen. På kvällen var det dags för biopremiär för oss vanliga dödliga.

Bonusfamiljen och pyssel

Bonusfamiljen eller Länge leve Bonusfamiljen var lika småtrevlig som serien. Allt var toppen förutom tonårsgänget bakom oss som vi alla fyra störde oss enormt på. På bio håller man käften och är tyst det är liksom vanligt folkvett. Kön till popcorn kön var enorm men vi hade tur som hann in i salongen innan reklamen började. Mest förtjusta i filmen var Celin och jag som följt och gillar Bonusfamiljen. Marcel hängde nog mest med för sällskapets skull skulle jag tro.

Pyssel och hemmafixande

Idag har jag mest fixat och donat här hemma. Mjölkkartongerna är målade gång nummer två och julpapper grejerna inför alla klappar är samlade på ett och samma ställe. Flera etiketter behöver vi såg jag så det får bli en grej att införskaffa i veckan som kommer. Ni ska få se pepparkakshusen när de är klara och på plats vad min tanke med dem är och vad det blev av det.

Snart dags att sätta fart för ikväll blir det tjejmiddag med drinkar på stan. Det är i alla fall planen vi har nu men det kan ändras längs vägen. Vi får väl se helt enkelt vad allt landar liksom.

 

4 thoughts on “Bonusfamiljen och pyssel

Add yours

  1. Äldsta dottern var också på bio igår och tittade på en annorlunda värld som tydligen är bra, bonusfamiljen låter som en ok film den också..Alltid mysigt att gå på bio. Just nu tror jag de flesta har fullt upp, det händer ju mycket innan jul..

Kommentera

Up ↑

%d