Sakta ner när livet snurrar

Hej

Hur står det till med er? Jag måste erkänna att jag är galet sliten. Egentligen skulle jag varit nu ikväll på Hamburger Börs igen för att kika på Finer och Taylor och deras julshow. Men jag tog slut och gav bort mina biljetter istället till bättre behövande. Nej så illa var det inte men mina vänner är säkert en bättre publik än vad trötta jag skulle vara. Sakta ner när livet snurrar fort är inte det lättaste. Gasa är jag svinbra på men att sakta ner och bromsa in går si så där.

Sakta ner när livet snurrar

Så istället för att lyssna på julshow sitter jag i soffan med lussethé och skriver om dagen. Inte det sämsta att myst med min mellan och lilla med kladdkaka som liten bakade kvällen till ära. Jag bjöd mig själv på en liten sovmorgon idag om man nu kan säga så när jag vaknade samma tid som jag gjort hela veckan. Skillnaden var att jag kunde lata mig och kolla på nyhetsmorgon och dricka kaffe i sängen.

Först ut idag stod gymmet på schemat. Fy skäms på mig alltså som inte orkat med det tidigare i veckan. Med facit i handen skötte jag mig bra på gymmet och missade mitt rekord på 2000 meter i roddmaskinen med 4,3 sekunder.

Jakten på Kulturhuset

Igår kväll var jag inne på Kulturhuset för att kika på publikrep på Jakten. Föreställningen bygger på filmen med samma namn som kom 2012. Den filmen var riktigt bra och jag tror att den tävlat för Sverige och kanske även vunnit priser om jag minns rätt.

Innan föreställningen hann jag och syster med en snabbfika på Voltaire i Åhlens huset. Första akten tyckte jag var för långsam och nästan stum. I andra blev föreställningen mera hållbar och fick lite kraft. Men ska jag vara ärlig så är filmen mycket mera kraftfull. Teaterföreställningen kan tyvärr inte mäta sig med filmen trots att den stödjer sig på en hel rad med duktig skådespelare.

Nya naglar igen

Efter gymmet blev det snabba ryck in och ut ur duschen för jag skulle bort till Älvsjö och fixa naglarna. Det var nödvändigt för min utväxt var inte alls roligt nu. Jag valde att köra alla naglarna i samma färg och hel matta. Helmat på alla naglarna har jag aldrig haft tidigare så det är lite kul. En blodröd färg har klorna nu i alla fall. Får väl visa er dem imorgon kanske.

Första luckan är öppnad

Första luckan i julkalendern är öppnad också. Idag bjöds jag på en pralin som jag vet att jag tycker om – pistagenöt. Tyvärr så har vi ännu inte kikat på första avsnittet av julkalendern på tv. Första brukar vi alltid se på bara för att se vad d≈et är för något i år eller det året.

 

6 thoughts on “Sakta ner när livet snurrar

Add yours

  1. För mycket av det goda är inte alltid bra hur roligt man än tycker det är. Bra att du lyssnade på din kropp och bara var hemma..

  2. Å vad tråkigt att du missade julshowen – den hade jag gärna velat se!
    Snyggt med röda naglar! Har inte heller haft helmatta någon gång. Får se om mina går åt det röda eller vita hållet nästa gång.

  3. Jag är också otroligt bra på att gasa på och desto sämre att bromsa in och ta det lugnt. Men under december är det mer fokus på återhämtning för min del. Du verkade ha riktigt mysigt ändå även om du missade showen.

  4. Klokt av dej att vila lite. Showen var väldigt bra, men problemet med Börsen är ju att den börjar så sent. From nu ska jag också ta mej tid att vila, jag är helt slut.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: