Eldvakt med kaffekoppen

Hej

Jag springer fort nu känns det som i alla fall på tisdagar och onsdagar. Vet i fasiken om det är så bra egentligen för pulsen är hög. Eldvakt med kaffekoppen. Idag var jag extra tidigt till jobbet i Vinterviken. Vet inte hur jag kunde ta fel på tiden eller tänka att jag började 30 minuter tidigare när mina tider till allt står noga och fint i kalendern.Hjärnsläpp eller bara väldigt speedad chansar jag på.

Eldvakt med kaffekoppen

Är man tidig så får man väl göra lite nytta med nöje eller vad säger man. Jodå så att jag blev eldvakt till spisen med en kaffe i handen. Måste erkänna att det var nog ett vinnande koncept att landa en stund innan allt satte igång i en rasande fart.

Idag skördade vi i växthusen både kål och de sista rädisorna. Efter en stund blev det svinkallt om händerna så det var skönt att komma in i värmen och rensa grönsakerna innan vi skickade dem vidare.

Ett varv i Skäris innan gruppterapin

Det märkte idag på gruppen att vi haft uppehåll i två veckor för attans vad vi hade mycket att säga. Sakta men säkert börjar jag bli arg och kunna landa i var jag varit med om. Jag som knappast aldrig fått eller varit arg. Kickboxning skulle nog passa mig. Nej vet ni vad de två sista meningarna här innan tar jag bort. Återigen för husfridens skull. Vem skyddar jag eller räddar jag med det kan man ju fråga sig.

Hur som haver så såg jag bland annat en urläcker kjol inne på Gina som jag stod och höll i en stund. Men landade i att den borde jag nog prova innan jag tog med den hem…

Måste hoppa i brallorna igen för ikväll blir det teater också till råga på allt. Onsdagar är rakt in i kaklet. Skönt att jag har sovmorgon imorgon…

4 thoughts on “Eldvakt med kaffekoppen

Add yours

  1. Det är väl bra då man tar fel på tiden åt det hållet? Jag tog fel på en hel timma på det jag skulle göra idag. Kom bara 30 minuter sent, men det blev ju lite stressigt för mig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: