Ett ministeg framåt

Hej

Då är snart denna tisdag avklarad även för min del. Det hände en grej på skapande jobbet idag som var lite märklig och nästan olustig. En ljusning från ovan eller varifrån kom idag. Så himla skönt. Ännu ett ministeg framåt för min del. Helt apropå så har vi klätt granen redan idag så här hemma är det nästan färdig pyntat till jul.

Ett ministeg framåt 

Jag vet faktiskt inte varför jag ens skrev om ministeget när jag ändå kommer hålla det för mig själv vad det handlar om. Men visst är det skönt när jag känner och även fysiskt ser att man går framåt mot nya mål i livet.

Märkligt och olustig känsla

Det var andra tisdagen på skapande jobbet idag. Några kollegor kände jag igen medan några var nya för mig. Helt plötsligt i fikarummet kom en som var där förra gången fram och sa att hon blev helt ställd. Hon mindes inte mig från i tisdags men sa att hon målat av mig utan att veta om mig för någon månad sedan.

Olustigt och riktigt konstigt att bli bemött på det sättet för jag hälsade nog enbart på henne förra veckan. För mig var hon inte alls bekant på något sätt. Vi i fikarummet fick i alla fall se bilden på mig och den var även daterad i ena hörnet och den var från början av oktober. Visst finns det en likhet mellan person två från vänster och mig. Eller vad säger ni?

Tomteverkstaden fortsatte

Vi fortsatte tomteverkstaden och snart är vi nog i mål med luvan-projektet. Jag kläckte även ett nytt projekt som sätter igång nästa vecka om allt går som det ska. Då kör vi sockor istället….

Skön avkoppling och fika

Jag gick från Fridhemsplan till EH vid Rådmansgatan med en kollega där jag smet in och tog en kaffe. Behövde ladda och landa i mig själv en stund innan jag skulle ha telefonmöte. Mötet gick bra och jag kände mig nöjd med resultatet av det om man nu kan säga så.

 

Kort ´Kram Röd´ Doris 20st 55X55mm design Lena Lindahl

3 thoughts on “Ett ministeg framåt

Add yours

  1. Men gud så lustigt ja! Måste kännas konstigt att bli bemött så. Dom tomteluvorna är så söta, har också gjort två men ska göra många för en girlang har jag tänkt haha får se om jag orkar/hinner 😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: