Mystiskt paket och full fart framåt

Hej

När klockan bara visar 20:30 och mina ögon går i kors då har jag haft fullt upp hela dagen. Med andra ord kommer jag säkert somna ovaggad om en stund. Mystiskt paket och full fart framåt. Skönt i alla fall när jag är aktiv hela dagen att jag tar mig sakta framåt.

Mystiskt paket och full fart framåt

Snacka om att jag blev förvånad idag när det damp ner en avi om ett paket som skulle hämtas i tobaksaffären vid sopprummet på andra gården. Avsändare fanns ingen och det kändes lite crazy för jag skulle aldrig välja att hämta paket där. Hur som haver jag hämtade mitt paket och blev inte alls klokare. Vem fasiken var paketet från?

Hade jag vunnit någon tävling? Kanske men då brukar man alltid få ett vinstmail eller information på något sätt. Väl hemma på bänken i köket öppnade jag paketet som var från Philips i Nederländerna. En ny blender som ska vara miljövänlig till råga på allt. Tackar och bockar såklart eller har jag fått någon info och råkat radera i raden alla alla tusentals mail under blackweek.

Varvet runt i Långbro Park

På kvällen gav jag mig ut på en telefonrunda. Det brukar bli så om kvällarna ibland att jag går varv på varv runt i parken hemmavid. Inte mig emot för det är så fint i Långbro Park. Lite extra mysigt är det nu också kring Värdshuset när Långbro börjat med julborden.

Jag som tänkte mig svamla om en grej men ångrade mig så därför får detta bli i kortaste laget.

Men men vad är en bal på slottet liksom….

KRAM

 

6 thoughts on “Mystiskt paket och full fart framåt

Add yours

  1. Det där med paket kan vara väldigt spännande! Jag skulle hämta ut ett paket häromdagen men då hittade jag inte aviseringen först, tog mig ett bra tag för den hade givetvis bara kommit på mejlen bland alla andra black friday-mejl.

  2. paket kan ge en huvudbry ibland, särskilt om man inte vet varifrån de kommer men det var ju bra innehåll i ditt i alla fall..såg ut som ett fint ställe att promenera på

Kommentera

Up ↑

%d