Mumma – En galen jul

Hej

Även idag är jag en nattsuddare och kan inte gå och lägga mig. Det blir lätt så när det är mycket som händer i livet för min del. Hela dagen har gått i en rasande fart  och jag har varit både här och där känns det som. Mumma – En galen jul Hamburger Börs med delar av Galenskaparna var en positiv överraskning. Jag blev erbjuden biljetter i veckan vilka jag inte tackade nej till.

Mumma – En galen jul

Tidigare i höstas firade Galenskaparna och After Shave 40-årsjubileum som humorgrupp. Hamburger Börs  fick den stora äran att presentera delar av denna galenskap i ”Mumma – En galen jul”. Det är Jan Rippe och Per Fritzell som tillsammans med Den Ofattbara Orkestern bjuder på en härlig, mustig soppa av folkkära figurer och karaktärer och välkända hitlåtar från dessa 40 år blandat med nyskrivet material, kryddat med en och annan julsnaps.

    

Det är vattenpumpen Gerd

Showen var en nostalgikväll för min del. Wille kände igen några av låtarna men har inte som jag vuxit upp med deras skämt. sketcher och låtar. Början tyckte jag var lite seg men från mitten tog de igen med råge. Gratis är alltid gott sägs det ju vilket kanske delvis kan stämma. Jag gick från Börsen med ett leende på läpparna och småsjöng för mig själv att man ska ha husvagn.

Dags att planera för saffransbullarna

Första advent idag och första ljuset ska tändas här hemma framåt kvällen när saffransbullarna är klara. Men innan dess blir det julmarknad på Herrängens gård och en pw och förhoppningsvis en sväng till gymmet. Jag tror nämligen att gymmet och roddmaskinen saknar mig lite. Vad har ni för planer för första advent?

KRAM

 

 

 

3 thoughts on “Mumma – En galen jul

Add yours

  1. Ja Galenskaparna har man allt följt ett tag. Vi hade en cykelaffär i Kungälv som var precis som dom två i macken. Får nästan känslan av att dom haft dom som förebilder.

Kommentera

Up ↑

%d